Roc Olivé

Roc Olivé Roc Olivé

Il·lustrador científic
Àrea de Comunicació i Divulgació científica

(Barcelona, 1981)

Roc Olivé és llicenciat en Belles Arts i format en el camp de la paleontologia (màster ELBS expert en paleontologia). Ha treballat com a il·lustrador científic per a diferents publicacions. En l’àmbit del paleoart, cal destacar la publicació de diferents llibres de divulgació de la paleontologia com "Dinosaures de petits a grans" (Ed: Cossetània), "Mi primera guía de los animales prehistóricos" (Ed: Tundra), "Catalunya prehistòrica (Ed: Cossetània) o “Mesozoic birds” (Lynx Edicions). També ha fet recreacions de fauna per a exposicions com la que actualment exposa el Centre d'Interpretació de Vilanova de Meià o l'Aquàrium de Barcelona. Paral·lelament ha exercit com a docent en assignatures de paleoart al postgrau d'il·lustració científica la Universitat de Girona. Ha col·laborat amb l'ICP en ocasions anteriors, il·lustrant algunes exposicions que s'han comissariat des del centre o col·laborant amb personal investigador del centre per publicar llibres de divulgació de la paleontologia.

Està contractat a l'ICP amb la col·laboració de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología - Ministerio de Economía, Industria y Competitividad.

Correu electrònic: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

 

 

 

 

 

Last modified on Martes, 04 Julio 2023 15:27
Rate this item
(0 votes)

Patrons:

logo generalitat        logo uab

Awards:

Excellence in research

With the support of:

logo icrea    logo ue

CERCA Center:

logo cerca