Oriol Monclús

Investigador predoctoral
Paleoprimatologia i Paleoantropologia

(Viladecans, 1997)

Graduat en Bioquímica (Universitat de Barcelona, ​​2019). Posteriorment, vaig estudiar un màster en Paleobiologia i Registre Fòssil (Universitat Autònoma de Barcelona, ​​Universitat de Barcelona i l'Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont, 2020), amb un treball de fi de de màster titulat "Exploring the Phylogenetic and functional signals of the navicular bone in primats: Anchomomys frontanyensis as a case study", en el qual vaig aplicar tècniques de morfometria geomètrica 3D i anàlisi estadística multivariada per avaluar la locomoció de l'adapiforme de l'Eocè mitjà Anchomomys frontanyensis.

Actualment, sóc estudiant de doctorat en el grup de recerca en Paleoprimatologia i Paleoantropologia. El meu projecte de recerca té com a objectiu estudiar la morfologia funcional dels ossos del tars de primats per comprendre el repertori locomotor dels primats extints, utilitzant tècniques tant descriptives com quantitatives, com la morfometria geomètrica 3D i els mètodes comparatius filogenètics. El treball de tesi està dirigit per David M. Alba i Judit Marigó.

El meu projecte està finançat per una beca FI de el Departament d'Empresa i Coneixement (Generalitat de Catalunya), l'Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR) i la Secretaria d'Universitats i Recerca (Generalitat de Catalunya), cofinançada pel Fons Social Europeu (FSE) (ref.2021 FI_B 00524).

Correu electrònic: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

Enllaç al perfil a Research Gate: https://www.researchgate.net/profile/Oriol-Monclus-Gonzalo

 

 

 

Last modified on Jueves, 13 Mayo 2021 13:59
Rate this item
(0 votes)
More in this category: « Andrea Villa Roc Olivé »

Patrons:

logo generalitat        logo uab

Awards:

Excellence in research

With the support of:

logo icrea    logo ue

CERCA Center:

logo cerca