Subvencions i beques

02 febrer 2015
4772 times

Ajuts per a la contractació de personal investigador novell (FI-2018)

El termini per presentar la sol·licitud és del 22 de setembre al 16 d'octubre de 2017

DURADA

Els ajuts concedits tenen una durada d’un any i es poden renovar un màxim de dues anualitats.

Al final de cada any el personal investigador contractat ha de presentar una memòria del treball desenvolupat, els objectius i el pla de treball per a l’any següent. La renovació dels ajuts per a l’any següent està condicionada a la valoració positiva de les memòries, als requisits que preveuen les bases reguladores i a la convocatòria corresponent per a la renovació dels ajuts i la disponibilitat pressupostària.

Tant la lectura de la tesi doctoral com la baixa del programa de doctorat comporten la finalització del contracte i la pèrdua de l’ajut.

BENEFICIARIS

Es poden beneficiar d’aquesta convocatòria les universitats del sistema universitari català, els centres de recerca i les fundacions hospitalàries amb establiment operatiu a Catalunya que tinguin capacitat de contractació laboral.

AJUTS

L’ajut concedit es destina a finançar la despesa contractual generada durant el període d’un any Els contractes, juntament amb la incorporació de la persona candidata, s'iniciaran com a molt tard l'1 de març de 2018. Tots els contractes han de començar el primer dia de mes.

Pel que fa a les persones candidates extracomunitàries, els contractes poden començar fins a l'1 de maig de 2018. En casos excepcionals i degudament justificats, l'AGAUR podrà autoritzar l'ampliació del termini d'incorporació fins a l'1 de juliol de 2018. La sol·licitud d'ampliació s'ha de demanar dins del termini per a la seva incorporació.

QUANTIA SUBVENCIONABLE

L’ajut atorgat és destina a finançar el salari i la quota patronal de la Seguretat Social del personal investigador contractat. Per a la primera anualitat, la retribució bruta anual mínima de les persones contractades és de 14.400,00 euros.

Aquesta convocatòria està subvencionada pel Fons Social Europeu.

Per a totes les persones beneficiàries que gaudeixin del programa FI com a mínim durant tres mesos, l’AGAUR fa efectiu a les universitats l’import corresponent als preus públics de la tutela acadèmica del doctorat per al curs acadèmic 2017-2018.

El personal investigador contractat amb una permanència en el programa més gran de 6 mesos podrà disposar de finançament addicional per realitzar activitats de formació.

Documents relacionats:

- Sol·licitud electrònica

- Criteris de priorització utilitzats en l'avaluació de les sol·licituds dels ajuts per a la contractació personal investigador novell (2018)

- Priorització dels sol·licitants d'acord als criteris establerts (2018)

Last modified on Dijous, 30 Novembre 2017 09:27
Rate this item
(0 votes)
Super User

Curabitur ultrices commodo magna, ac semper risus molestie vestibulum. Aenean commodo nibh non dui adipiscing rhoncus.

Website: www.themewinter.com
More in this category: Posicions obertes »

Patrons:

logo generalitat        logo uab

Guardons:

Excellence in research

Amb el suport de:

logo icrea    logo ue

Membres de:

logo cerca b