Dia Internacional i Nit dels Museus

03 Mar 2015
1419 times

Amb motiu del Dia Internacional dels Museus, del 18 al 21 de maig, el Museu de l'ICP farà jornades de portes obertes i dissabte oferirà una activitat familiar al voltant dels dinosaures. El dia 20 de maig també se celebra la Nit dels Museus, una iniciativa orientada a un públic més jove i que proposa una sèrie d'espectacles distribuïts pels diversos espais museístics de Sabadell.

Les activitats del Dia Internacional dels Museus a Sabadell estan organitzades de forma conjunta per l'ICP, el Museu del Gas de la Fundació Gas Natural Fenosa, l'Espai Cultura Fundació Sabadell 1859 i els Museus Municipals d'Història i d'Art de Sabadell.

 

PROGRAMA del DIA INTERNACIONAL DELS MUSEUS:

Una joia d'activitats

Com en edicions anteriors, els museus participants exposaran alguna peça excepcional de la seva col.lecció. En el cas de l'ICP, podreu veure una petjada d'un arcosaure trobada prop d'Olesa de Montserrat.

Relacionat amb aquesta joia, s'ha organitzat l'activitat "Seguint el rastre dels arcosaures", adreçada a infants a partir de 3 anys i que es farà al Museu de l'ICP dissabte, 20, a les 12h.

Portes obertes

Des del dia 18 i fins el dia 21, hi haurà jornada de portes obertes on podreu visitar gratuïtament l'exposició permanent Avui investigues tu! i l'exposició El triceratops torna a Sabadell!. El museu serà obert dissabte d'11 a 14h i de 17h fins a les 12 de la nit (per la Nit dels Museus) i diumenge d'11 a 14h.

PROGRAMA de la NIT DELS MUSEUS:

Per la Nit dels Museus, el museus de la ciutat obriran de forma excepcional de 20 a 00h. Durant aquesta obertura nocturna, els visitants poden descobrir gratuïtament les col·leccions i participar de les diferents activitats que s'hi organitzen. 

En el cas del museu de l'ICP a les 20:45h hi haurà una actuació d'un grup del Taller de Teatre de l'Institut Ferran Casablancas que interpretaran alguns fragments de "Els miserables" inspirats en l'obra de Víctor Hugo.

 

Last modified on Dimecres, 17 Mai 2017 09:31
Rate this item
(0 votes)
Super User

Curabitur ultrices commodo magna, ac semper risus molestie vestibulum. Aenean commodo nibh non dui adipiscing rhoncus.

Website: www.themewinter.com
More in this category: « Programa per a casals d'estiu

Patrons:

logo generalitat        logo uab

Amb el suport de:

logo icrea    logo ue

Membres de:

logo cerca b