BRIDGES 2022: un congrés per fomentar un sistema científic més just y una Acadèmia més diversa

Logo Bridges Logo Bridges

Logo Bridges 2022

Del 12 al 16 de setembre se celebra a Gandia (València) el primer congrés internacional online i presencial BRIDGES 2022. Es tracta de la trobada més gran per fomentar un sistema científic més just y una Acadèmia més diversa.

La trobada internacional BRIDGES 2022 reunirà durant 5 dies persones expertes de tot el món per compartir dades i experiències sobre biaixos de gènere en entorns acadèmics des d'una perspectiva interseccional.

La secretària d'Estat d'Igualtat i Contra la Violència de Gènere del Ministeri d'Igualtat, Ángela Rodríguez i la regidora Delegada d'Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives Juana Navarro Blasco de l'Ajuntament de Gandia inauguraran la trobada el 13 de setembre a les 9h a l'Aula Magna del Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València.

Durant la trobada s'oferiran set xerrades principals amb ponents internacionals, persones referents en estudis de gènere. A més al programa es proposen 4 taules rodones, tallers i més de 100 ponències. En aquesta trobada interdisciplinària, s’ha habilitat una zona per a famílies i espais tranquils, així com un espai d’exposició per editorials i entitats.

La trobada és híbrida: presencial i online, per tal de facilitar l’accessibilitat de les ponents i participants de tot el món. L'organització ha promogut cercar solucions per adaptar la trobada a les necessitats de totes les persones que hi volen assistir. Per exemple, hi haurà opcions de traducció simultània (gràcies a persones voluntàries), s'han ofert places gratuïtes i s'ha establert un sistema de quotes d'inscripció per a l'assistència online dividit en cinc blocs de preus segons el PIB per càpita de cada país.

La trobada està organitzada per: Mujeres con los Pies en la Tierra, Transmitting Science, la Universidad Complutense de Madrid, PRISME, l’Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont, la University of Zurich, la Université de Montpellier, la Universitat de Barcelona i la Universidad de Vigo.

Més informació:

Last modified on Tuesday, 13 September 2022 14:39
Rate this item
(0 votes)

Patrons:

logo generalitat        logo uab

Awards:

Excellence in research

With the support of:

logo icrea    logo ue

CERCA Center:

logo cerca