Josep Aurell i Garrido

Col·laborador

 

(Barcelona, 1975)
 
Llicenciat en Geologia per la UAB (2002), la seva activitat es reparteix entre les intervencions preventives i d’urgència i la recerca. Emmarcada en els estudis de doctorat de la UAB, realitza la tesina sobre els èquids del trànsit Plistocè inferior-mitjà dels jaciments de Vallparadís i Cal Guardiola (Terrassa, Vallès occidental), dirigida pel Dr. Salvador Moyà.
 
Ha estat director a la intervenció paleontològica preventiva a la obra de millora de la carretera C-14 “tram Oliana, Peramola, Coll de Nargó, amb especial incidència a la zona de la Penella (Peramola, Alt Urgell)” (2004); i codirector al jaciment de Cabana de Gori (Conca Dellà i Isona, Pallars Jussà. 2003), ambdós jaciments datats al Maastrichtià; també en qualitat de codirector, a la intervenció paleontològica de la Estació Vallparadís-UPC dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya de l’Epivilafranquià (Terrassa, Vallès Occidental) des del març de 2004 fins el gener de 2008.
 
En l’àmbit de les intervencions programades, ha participat en les del jaciment pleistocè d’Incarcal (Crespià, Pla de l’Estany); i al Maastrichtià de la Conca Dellà i Isona en les localitats d’Orcau, Costa de la Serra, Basturs Poble, Sant Romà d’Abella, Serrat del Corb; i al jaciment de Peguera (Berguedà), de la mateixa edat; així com a diverses campanyes d’intervenció paleontològica a les obres d’Ampliació de l’Abocador Controlat de Can Mata (Hostalets de Pierola, Anoia), d’edat miocena.
 
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 

Last modified on Friday, 27 February 2015 15:36
Rate this item
(0 votes)
Super User

Curabitur ultrices commodo magna, ac semper risus molestie vestibulum. Aenean commodo nibh non dui adipiscing rhoncus.

Website: www.themewinter.com

Related items

Patrons:

logo generalitat        logo uab

Awards:

Excellence in research

With the support of:

logo icrea    logo ue

CERCA Center:

logo cerca