Col·laborador. Faunes del Neogen i Quaternari

 

(Terrassa, 1980)

Doctorat en Biodiversitat (2014) amb el títol "Miocene Carnivorans from the Vallès-Penedès Basin (NE Iberian Peninsula)", sota la direcció de Dr. David. M. Alba i tutoritzat per Dr. Salvador Moyà-Solà. Llicenciat en Geologia per la Universitat Autònoma de Barcelona (2002). Màster en Paleontologia (2008) per la Universitat Autònoma de Barcelona i per la Universitat de Barcelona amb el títol "Cranidental remains of Trocharion albanense Major, 1903 (Carnivora, Mustelidae) from Abocador de Can Mata and other localities of the Vallès-Penedès Basin ( Middle Miocene and Late Miocene, Catalonia, Spain)", sota la direcció del Dr. David M. Alba.

Des de l'any 2004 fins a l'actualitat ha estat treballant com a codirector a les obres d'ampliació del nou dipòsit de Can Mata (Hostalets de Pierola, l'Anoia) per a les empreses PALAEOTHERIA SCP i FOSSILIA SPGSL i ha participat en nombroses campanyes de prospecció i excavació des l'any 2001.

Actualment està compaginant el seu treball amb les seves investigacions en el camp dels carnívors del miocè mitjà. Ha publicat conjuntament diversos articles del miocè mitjà del nou dipòsit de Can Mata en revistes internacionals especialitzades: Journal of Systematic Paleontology, Journal of Verterbate Paleontology, Journal of Human Evolution, Estudis Geològics, Geologica Acta i American Journal of Physical Anthropology. També ha realitzat treballs de cartografia i datacions paleontològiques per l'Institut Cartogràfic de Catalunya i per PALAEOTHERIA SCP

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 

Last modified on Friday, 27 February 2015 15:38
Rate this item
(0 votes)
Super User

Curabitur ultrices commodo magna, ac semper risus molestie vestibulum. Aenean commodo nibh non dui adipiscing rhoncus.

Website: www.themewinter.com

Related items

Patrons:

logo generalitat        logo uab

Awards:

Excellence in research

With the support of:

logo icrea    logo ue

CERCA Center:

logo cerca