Albert Vidal Martí

Estudiant de doctorat
Grup de Recerca en Paleobiodiversitat i Filogènia

(Barcelona, 1957)

Llicenciat en Ciències Geològiques per la Universitat de Barcelona (1979).

Curs Internacional d’Hidrologia Subterrània, Universitat Politècnica de Barcelona (1986).

Funcionari del Cos de Geòlegs i Geofísics de la Generalitat de Catalunya (1993).

JUNTA DE RESIDUS DE CATALUNYA, DEPARTAMENT DE MEDI AMBIENT, GENERALITAT DE CATALUNYA (1993-1996) geòleg del Departament d’inspecció i control, Àrea industrial, al càrrec de la inspecció de dipòsits controlats de residus.

CESPA GR, SA (1996-2004) Geòleg i direcció tècnica de dipòsits controlats de residus. En aquest període entro en contacte amb el ICP per motiu de les intervencions preventives paleontològiques en el Dipòsit controlat de Can Mata.

BORELOG (2004-2008) empresa de testificació geofísica de sondeigs, gerent i director tècnic.

GRIÑÓ (2008-2010) Hidro-geòleg i direcció tècnica de dipòsits controlats de residus.

DEPARTAMENT DE CULTURA, SERVEI DE PROTECIÓ DEL PATRIMONI ARQUEOLÒGIC I PALEONTOLÒGIC, GENERALITAT DE CATALUNYA (2010-2023) Geòleg al càrrec de la paleontologia i manteniment de l’inventari de jaciments paleontològics. He realitzat supervisions en totes les campanyes paleontològiques de projectes d’investigació i preventives, entre elles les del ICP. És en aquest període que es realitzen troballes molt importants en els jaciments oligocens del Talladell (Tàrrega), en les obres de construcció del Canal Segarra Garrigues, que, un cop finalitzat el període laboral a la Generalitat, motiven el meu projecte de tesi doctoral integrant-me en l’equip d’investigadors del Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont.

 

 

Last modified on Miércoles, 15 Noviembre 2023 10:36
Rate this item
(0 votes)

Patrons:

logo generalitat        logo uab

Awards:

Excellence in research

With the support of:

logo icrea    logo ue

CERCA Center:

logo cerca