16 Feb 2023
1579 times

L'ICP forma part de CERCA-GINYS, una iniciativa que uneix les instal·lacions cientificotècniques experimentals dels 41 centres CERCA de Catalunya. CERCA-GINYS ha creat una plataforma que facilita el descobriment de les més de 190 instal·lacions experimentals que formen part de la infraestructura d'aquests centres, permetent que tant la comunitat científica investigadora catalana com el sector industrial es beneficiïn dels serveis que ofereixen els seus equipaments.

Actualment, l'ICP participa al CERCA-GINYS oferint les següents infraestructures, que compten amb personal qualificat per oferir diferents serveis:

  • 3D Virtual Lab. Aquest laboratori ofereix serveis de tomografia computaritzada industrial, processament d'imatges i servei CAD, digitalització làser i fotogramètrica i impressió 3D
  • Laboratori de Paleohistologia. Aquest laboratori ofereix la preparació de làmines primes per a camps com la Histologia, Paleontologia, Petrografia, Mineralogia Òptica i Arqueologia.
  • Laboratori de preparació i conservació. Aquest laboratori ofereix serveis com ara la preparació, conservació i restauració de fòssils i espècimens de col·leccions de ciències naturals, l'elaboració de motlles i rèpliques i serveis de conservació preventiva, entre d'altres.

Amb el suport de:

Last modified on Tuesday, 06 February 2024 07:41
Rate this item
(0 votes)
Super User

Curabitur ultrices commodo magna, ac semper risus molestie vestibulum. Aenean commodo nibh non dui adipiscing rhoncus.

Website: www.themewinter.com

Patrons:

logo generalitat        logo uab

Awards:

Excellence in research

With the support of:

logo icrea    logo ue

CERCA Center:

logo cerca