fbpx

Predoc. Faunes del Mesozoic

Pàdua (Itàlia), 1986

Actualment està realitzant la seva tesi doctoral en el grup de recerca del Mesozoic de l'ICP amb una beca pre-doctoral FPI. La seva recerca  se centra en l'estudi reològic i biomecànic de les petjades de dinosaures d’alguns dels principals jaciments de la Península Iberica, a partir de dades obtingudes amb un Laser Scan (LiDAR) i elaborades amb la la col·laboració de la Universitat de Manchester.

Durant el curs 2010-2011 va realitzar el Master Interuniversitari (UB-UAB) de Paleontologia amb un treball sobre l'estudi quantitatiu i qualitatiu d'un jaciment de petjades de dinosaures teròpodes del Cretaci Inferior de Soria i les seves reconstruccions tridimensionals, sota la supervisió del Dr. Bernat Vila i Ginestì.

Llicenciada en Ciències Naturals a la Universitá degli Studi di Padova (2009). Complementàriament, va realitzar la tesina de llicenciatura sota la direcció del Dr. Luca Capraro (Universitá degli Studi di Padova) i l'ajuda del material donat pel Dr. Àngel Galobart (ICP), que va tractar de tècniques d’excavació i extracció d'ossos i ous de dinosaures sauròpodes d'un jaciment del Cretaci Inferior (Cinctorres, Castelló) i del Cretaci Superior (Coll de Nargó, Lleida), respectivament.

Durant la realització de la llicenciatura, va fer una estada breu al ICP l'any 2008 amb l'objectiu d'elaborar el treball final de carrera.

Correu electrònic: novella.razzolini at icp.cat

Last modified on Tuesday, 05 April 2016 11:24
Rate this item
(0 votes)

Patrons:

logo generalitat        logo uab

Awards:

Excellence in research

With the support of:

logo icrea    logo ue

CERCA Center:

logo cerca b

xnxxarabsex

sexe libre

sexsaoy

sexjk

russian sex

afdalsex