fbpx

Presentació dels Treballs de Recerca del Màster en Paleontologia

08 Jul 2010
2653 times

El dia 22 de juny els estudiants del Màster Oficial Interuniversitari en Paleontologia van presentar els seus treballs  finals de recerca. L’acte es va celebrar a la Sala  de Graus  II de la Facultat de Ciències  de la UAB. El programa va constar de vuit presentacions de mitja hora cada una, sis de les quals  estaven tutoritzades per investigadors de l’Institut Català de Paleontologia.  El tribunal, format per David M. Alba, membre de l’ICP, en Josep M. Pons, coordinador del Màster i professor de la UAB i Jordi Martinell, professor de la UB, van evaluar les presentacions dels estudiants.

Miriam Pérez durant la seva presentació davant el Tribunal del Màster

El nivell de presentació va ser força elevat  a pesar del pocs temps que van tenir per elaborar les seves recerques i estudis particulars, només uns quants mesos, això sí, de molta i intensa feina.

Aquest màster oficial  coodirigit per la Universitat Autònoma de Barcelona  i la Universitat de Barcelona, ofereix als seus alumnes les bases científiques i metodològiques que els preparen per introduir-se en el món de la recerca i el coneixement del patrimoni natural, de tal manera que els aporten les eines que els permetran treballar com a professionals dins del món de la recerca, l’ensenyament o el museus, per posar alguns exemples.

A les 9.30h Chloe Chambers va iniciar la sessió amb el treball: An early Jurassic (Upper Lias) Ichthyosaur from the Serra Carbonera near Alòs de Balaguer, Northern Spain.

Ferran Llorens per la seva banda va presentar l’ Estudi tipológic de dents de Teròpode (Diapsida, Dinosauria) de la ‘Unitat roja inferior’ de la  Formació de Tremp (Maastrichtià), Conca de Tremp (Espanya)

A continuació Daniel Llovera va introduir el seu treball: Nova revisió de les restes de cocodril del Cretàcic superior de Casa Fabá, Isona

Després d’una petita pausa, en Daniel Martín va fer la seva presentación: Revisión de  las plumas fósiles de los yacimientos de calizas litográficas de la Sierra del Montsec (Lleida, Espanya)

Miriam Pérez va parlar del seu treball: Descripción morfológica del esplacnocráneo de Pierolapithecus catalaunicus (Primates: Hominidae) y comparación con otros primates del Mioceno y actuales.

Per  finalitzar en Guillem Pons va explicar el seu treball sobre: la Revisión del género Nesionites (Soricidae, Mammalia) en las Islas Baleares (Mediterráneo Occidental)

 

Guillem Pons explicant les conclusions del seu treball

Una jornada molt intensa per aquests joves paleontòlegs i tots els seus col·legues que es van apropar per escoltar les presentacions oficials, omplint tota la sala.

Last modified on Sábado, 17 Marzo 2018 13:00
Rate this item
(0 votes)
Super User

Curabitur ultrices commodo magna, ac semper risus molestie vestibulum. Aenean commodo nibh non dui adipiscing rhoncus.

Website: www.themewinter.com

Patrons:

logo generalitat        logo uab

Awards:

Excellence in research

With the support of:

logo icrea    logo ue

CERCA Center:

logo cerca b

xnxxarabsex

sexe libre

sexsaoy

sexjk

russian sex

afdalsex