L’ICP als llibres de batxillerat

05 Mai 2009
360 times

L’Institut Català de Paleontologia col·labora amb els continguts dels llibres de text de baxillerat.

Aquest nou curs, els llibres de text de biologia de segon de batxillerat de l'editorial Teide comptaran amb dues unitats didàctiques elaborades amb l'assessorament científic i el suport dels paleontòlegs de l'Institut Català de Paleontologia.

Qui som? o D'on venim? Són algunes de les preguntes que trobaran resposta en aquestes unitats didàctiques. Partint de la troballa dirigida per en Salvador Moyà, director de l'Institut Català de Paleontologia, d'en Pau, a l'Abocador de Can Mata a Hostalets de Pierola, l'editorial Teide repassa conceptes relacionats amb l'evolució i els origens de la humanitat. Els text és amè i de lectura ràpida. Es combinen dialègs, historietes, quadres de conceptes i activitats de síntesi per a aconseguir apropar la paleontologia als alumnes del darrer curs de batxillerat.

El material desenvolupat ja es troba a l'editorial. Ara és qüestió de mesos que el curs comenci de nou i els escolars tornin a omplir les aules per estudiar Qui som? D'on venim? I les grans troballes que dia a dia fan els investigadors de Catalunya. De moment, però, els deixarem seguir amb aquest curs que aviat acaba, gaudir de l'estiu i que l'any que ve trobin l'ICP als llibres de batxillerat.

Last modified on Diumenge, 18 Març 2018 17:33
Rate this item
(0 votes)
Super User

Curabitur ultrices commodo magna, ac semper risus molestie vestibulum. Aenean commodo nibh non dui adipiscing rhoncus.

Website: www.themewinter.com

Patrons:

logo generalitat        logo uab

Guardons:

Excellence in research

Amb el suport de:

logo icrea    logo ue

Membres de:

logo cerca b