fbpx

I Conservation Workshop

21 Abr 2009
518 times

Comença el primer fòrum per aprendre i discutir sobre els principals problemes de la preparació, la conservació i la restauració de les Col·leccions d'Història Natural

La regidora de l'Ajuntament de Sabadell, la Sra. Capdevilla, el Sub-Director General de Patrimoni Cultural de la Generalitat de Catalunya, el Sr. Rueda i el Director de l'Institut Català de Paleontologia, el Sr. Moyà, inauguraren el I Conservation Workshop, el passat dilluns dia 20 d'abril. Aquest Congrés ha estat organitzat per l'Institut Català de Paleontologia (ICP). Es realitza al Vapor Vell de Sabadell i s'allargarà fins al dia de Sant Jordi, el 23 d'abril.

Durant aquests quatre dies, els congresistes i els participants s'enfocaran en la part més pràctica de la seva feina. Aquest Congrés té com a principal objectiu escoltar, debatre i aprendre al voltant dels cavalls de batalla dels conservadors i preparadors/restauradors de ciències naturals.

El patrimoni cultural és avui en dia un tema d’actualitat, lligat a tots aquells conceptes que condueixen a la seva protecció i conservació. Malgrat aquesta rellevància, els professionals que interaccionen amb les col·leccions de ciències naturals es troben davant una manca de recursos de formació continuada, que els permetin renovar els seus coneixements i actualitzar adequadament la gestió del patrimoni que conserven. Aquests I Conservation Workshop vol ser una primicia i un punt de partida per a futures trobades que serveixin per a aprendre i resoldre els problemes que aquests professionals es troben en el seu dia a dia.

De moment, el I Conservation Workshop ja ha aconseguit reunir algunes de les persones més destacades en els àmbits de la conservació i preparació/restauració de nivell internacional, omplir les sales d'assistents i debats, així com aparèixer a diferents mitjans de comunicació tan locals com estatals. Un bon inici, per a segur, un gran final.

Last modified on Diumenge, 18 Març 2018 17:33
Rate this item
(0 votes)
Super User

Curabitur ultrices commodo magna, ac semper risus molestie vestibulum. Aenean commodo nibh non dui adipiscing rhoncus.

Website: www.themewinter.com

Patrons:

logo generalitat        logo uab

Awards:

Excellence in research

With the support of:

logo icrea    logo ue

CERCA Center:

logo cerca b

xnxxarabsex

sexe libre

sexsaoy

sexjk

russian sex

afdalsex