fbpx

“Vida (i mort) abans dels dinosaures” als Cafès Científics

El pròxim dimarts, 17 d’abril, Josep Fortuny, investigador de l’Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont, conduirà un Cafè Científic sobre els ecosistemes que hi va haver abans de l’aparició dels dinosaures, i com la més gran extinció massiva de totes les que hi ha hagut al planeta ens dona claus per entendre les extincions en massa i l’evolució dels ecosistemes.

Malgrat que probablement l'extinció que va acabar amb els dinosaures és la més coneguda (i fins i tot cinematogràfica) al llarg de la història de la vida a la Terra hi ha hagut extincions molt més massives. En aquest Cafè Científic descobrirem el que s'ha anomenat "la mare de totes les extincions" i alguns dels representants que hi havia durant a finals del Permià, fa més de 250 milions d'anys, molt abans que els dinosaures apareguessin i s'extingissin.

Aquest nova sessió de Cafè Científic se celebrarà el proper dimarts 17 d’abril a les 19:00h a la Unió Excursionista de Sabadell i serà conduïda per Josep Fortuny, cap de l’Àrea de Paleontologia Virtual de l’Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont (ICP) i especialista en faunes del Permià i el Triàsic.

Cafès científics Sabadell 2018

L'Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont (ICP), l'Associació per la Defensa i l'Estudi de la Natura (ADENC), l'Agrupació Astronòmica de Sabadell, la Fundació Bosch i Cardellach, la Corporació Sanitària Parc Taulí, La Ruda amics de Can Deu per a l’agricultura ecològica i la Unió Excursionista de Sabadell (UES) i l’Acadèmia de Ciències Mèdiques organitzen la sisena edició delprograma de Cafès Científics a Sabadell.

Els Cafès Científics són una acció de divulgació científica liderada inicialment per la societat civil que es va posar en marxa el 1998 a Leeds (Anglaterra) amb l'objectiu de parlar de ciència fora de l'entorn acadèmic i d’atraure el públic no habitual. Els Cafès científics de Sabadell s'han unit a la xarxa internacional de Cafès Científics.

Programa complet dels Cafès Científics.

Last modified on Dijous, 12 abril 2018 13:18
Rate this item
(0 votes)

Patrons:

logo generalitat        logo uab

Awards:

Excellence in research

With the support of:

logo icrea    logo ue

CERCA Center:

logo cerca b

xnxxarabsex

sexe libre

sexsaoy

sexjk

russian sex

afdalsex