S’obre la inscripció al curs de conservació-restauració

15 Abr 2011
4074 times

Treballs al laboratori de conservació-preparació

 

El curs Introducció a les Tècniques de Conservació-Preparació en Paleontologia inicia el projecte de formació que impulsa el Departament de Preparació i Conservació de l’ICP. Aquest primer curs, d’un mes de durada, té dues edicions: Juny i Juliol de 2011.

L’Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont (ICP) vol oferir a partir d’aquest 2011 formació en l’àmbit de la Conservació - Preparació paleontològica. Aquest projecte s’inicia amb un curs teòrico-pràctic per tal d’introduir als conservadors-restauradors en la conservació de col·leccions d’història natural. El curs ofereix la possibilitat de treballar amb material fòssil original a tots aquells professionals que estiguin interessats en conèixer, de molt a prop, què és la conservació-restauració.

Lloc, dates i horari

El curs es farà a les instal·lacions del Departament de Preparació i Conservació de l'ICP a la Universitat Autònoma de Barcelona. Enguany se’n fan dues edicions, juny i juliol 2011, cadascuna limitada a un màxim de 15 estudiants.

Programa i professorat

El curs el coordina Sandra Val, Cap de Preparació i Conservació de l'ICP i compta amb la participació de Jordi Galindo, Dr Joan Madurell, Dr Salvador Moyà (director de l'ICP), Dr Àngel Galobart, Dr Bernat Vila, Dr Marc Furió i Josep Fortuny, paleontòlegs; Sandra Val, Marta Valls, Núria Guerrero, Carolina Cancelo, Domingo López i Roser Silvestre, de l’equip de peparació i conservació; i Laura Celià i Marta March de l’equip de gestió de col·leccions, tots de l'ICP.

Els temes principals del curs són: Introducció a la Paleontologia; Tècniques de Conservació-Restauració a jaciments; Tècniques de Conservació-Preparació al laboratori; Tècniques de reproducció: motlles i rèpliques; i Conservació Preventiva i Restauració de la col·lecció.

Accés a la pàgina web del curs (link)

 

 

 

Last modified on Dilluns, 19 Març 2018 12:24
Rate this item
(0 votes)

Patrons:

logo generalitat        logo uab

Awards:

Excellence in research

With the support of:

logo icrea    logo ue

CERCA Center:

logo cerca

xnxxarabsex

sexe libre

sexsaoy

sexjk

russian sex

afdalsex