Ja en som 2.000!

26 Mai 2011
2205 times

Captura de la pàgina oficial de l'ICP a Facebook

L’Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont ha arribat avui a la fita de 2.000 amics a la xarxa social Facebook. Des del 6 de maig de 2009 i fins avui són moltes les persones que a poc a poc s’han afegit a la comunitat ICP a través d’aquesta plataforma.

L’ICP celebra amb aquest nombre tan rodó de seguidors que la paleontologia està de moda. Des del seu canal a Facebook l’ICP dona a conèixer la seva recerca, així com també les activitats que organitza o en les que participa. L’objectiu inicial era convertir aquest canal en un altaveu de tot el que passa a l’ICP. Després de dos any en funcionament, però, aquest canal vol desenvolupar-se també com a espai de trobada al voltant de la paleontologia, especialment a Catalunya, potenciant la interacció entre els membres d’aquesta comunitat.

Des d’aquí volem fer públic el nostre agraïment a totes les persones que formen part d’aquesta comunitat ICP, i animar les persones que estimen o s’inspiren en la paleontologia a que se sumin a aquest col·lectiu.

Gràcies a totes i tots!

Last modified on Dilluns, 19 Març 2018 12:43
Rate this item
(0 votes)
Super User

Curabitur ultrices commodo magna, ac semper risus molestie vestibulum. Aenean commodo nibh non dui adipiscing rhoncus.

Website: www.themewinter.com

Patrons:

logo generalitat        logo uab

Awards:

Excellence in research

With the support of:

logo icrea    logo ue

CERCA Center:

logo cerca b

xnxxarabsex

sexe libre

sexsaoy

sexjk

russian sex

afdalsex