JASP = Joves, Ara bé, Sobradament Paleontòlegs

27 Abr 2010
623 times

Obrim una coctelera i introduïm amb delicadesa  més d'un centenar de joves paleontòlegs, una mica de paisatge dinosaurià inigualable, un bon grapat de paleontologia, i uns glaçons de molt bona organització. Amanim tot això amb un bon doll de vi de la Rioja, tanquem i barregem enèrgicament. Què obtenim? Presentacions científiques d'alt nivell, nous contactes i en definitiva una gran trobada que posa de manifest que la Paleontologia és una ciència cada vegada més viva.

Tot això és el “Encuentro de Jóvenes Investigadores en Paleontología” o el que és els mateix l’EJIP, per als amics i coneguts que, en aquesta vuitena edició, ja són molts. Vuit convocatòries que parlen de solera, del treball ben fet, però també de novetats, de joves entusiastes i d'alguna que altra sorpresa.

L’ ICP, com en passades edicions, no només va acudir a la cita, sinó que va arreplegar les seves noves troballes amb dotze presentacions que van versar sobre les més diverses temàtiques paleontològiques.

Envoltats de les apreciades petjades de dinosaure, les famoses icnites, en la localitat de Enciso en ple cor de la Rioja, els nostres investigadors es van sentir com a casa gràcies a l'exquisida gastronomia riojana però sobretot per la excel·lent organització liderada per la Universitat de la Rioja i el grup Aragosaurus de la Universitat de Saragossa.

Una dolça trobada que va tenir la seva particular guinda de pastís. El premi gros adjudicat a un dels nostres en el seu debut expositiu. El doctorant revelació, Guillem Pons, que es va erigir com guanyador de la millor presentació oral d'entre totes les exposades.

Amb aquests fantàstics precedents estem ja desitjosos d'assistir a la novena trobada.

Pròxima parada, Morella, Castelló.

Un “Enciso” nosaltres segur que hi tornem!.

Last modified on Diumenge, 18 Març 2018 17:42
Rate this item
(0 votes)
Super User

Curabitur ultrices commodo magna, ac semper risus molestie vestibulum. Aenean commodo nibh non dui adipiscing rhoncus.

Website: www.themewinter.com

Patrons:

logo generalitat        logo uab

Awards:

Excellence in research

With the support of:

logo icrea    logo ue

CERCA Center:

logo cerca