Gran èxit de participació en la Setmana de la Ciència

30 Nov 2010
2670 times

Exacavavió de fòssils durant la gimcana

Més de mil cinc centes persones han participat en les activitats organitzades per l’Institut Català de Paleontologia durant la setmana de la ciència d’enguany.

Un cop més la jornada de portes obertes al Museu de l’ICP és la iniciativa que major nombre de persones acull. Des de que es van obrir les portes de les noves instal·lacions no ha deixat de créixer el volum de persones que volen viure de prop l’experiència d’investigar un cas real de fòssil trobat a Catalunya, Balears o València. En aquesta nova jornada gratuïta van congregar-se gairebé un miler de visitants. La visita interactiva que proposa el nou museu de l’ICP va ser seguida per més de dues-centes persones. I gairebé un centenar de visitants van optar per fer el recorregut tot seguint les indicacions dels guies de la nostra instal·lació museística.

Els tallers i xerrades que s’han ofert en diferents sessions i orientats a un públic divers es consoliden un cop més, amb la participació de més de dues-centes cinquanta persones. Durant aquests dies els espectadors van poder conèixer com era la reproducció dels dinosaures, o quina importància té la figura de Miquel Crusafont.

La darrera de les activitats englobades en la Setmana de la ciència va ser la Gimcana ‘Campus Geològic’. Els alumnes de secundària que van participar en aquesta iniciativa, engegada conjuntament per l’ICP i el Departament Geologia Divulga de la Universitat Autònoma de Bellaterra, van poder viure en primera persona entre d’altres experiències una excavació, o l’excitació de la trobada d’un fòssil.

Aquesta activitat ha estat cofinançada amb un ajut de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT).

La Setmana de la Ciència

 

Iniciativa que es celebra des de fa 15 anys amb un programa col·lectiu d’activitats que agrupa més de 300 actes de divulgació del coneixement científic i tecnològic a unes 60 localitats catalanes.

Talència, la institució de foment i reconeixement a la recerca a Catalunya, coordina la Setmana de la Ciència a Catalunya amb el suport del Departament d’Innovació, Universitats i Empresa i de gairebé 200 institucions i entitats integrants del Sistema Català de Recerca i Innovació.

Last modified on Diumenge, 18 Març 2018 18:06
Rate this item
(0 votes)

Patrons:

logo generalitat        logo uab

Guardons:

Excellence in research

Amb el suport de:

logo icrea    logo ue

Membres de:

logo cerca b

xnxxarabsex

sexe libre

sexsaoy

sexjk

russian sex

aflam neek sex