El conill gegant de Menorca també a Nature

07 Abr 2011
2965 times

Comparativa del Nuralagus amb un conill actual.

Avui es publica a la revista Nature un destacat de recerca sobre el treball de la descripció del conill gegant del Neogen descobert a Menorca, que la setmana passada protagonitzava la portada de la revista Journal of Vertebrate Paleontology.

De fet, des que es va donar a conèixer, Nuralagus Rex s'ha convertit en una petita estrella mediàtica, i ha aparegut en nombrosos mitjans, nacionals i internacionals, tant d'actualitat com adreçats a públics més específics o d'humor.

La Vanguardia, el Diari de Sabadell, Público o ABC són alguns dels diaris que van publicar la notícia, que va aparèixer també a El Matí de Catalunya Ràdio i a COMRàdio, a les notícies del 3/24 o a l'espai digital de RTVE. Evidentment, ha tingut també una gran cobertura en els mitjans de Ses Illes, com el diari Última Hora o el Diari de Balears -entre d'altres.

A nivell internacional, la notícia la van cobrir, a tall d'exemple, Discovery News, National Geographic, Science Week, la FOX o la BBC; així com també revistes per a nens d'Alemanya i Canadà.

Finalment, els tocs més d'humor van arribar de la mà d'en Buenafuente a la Sexta.

+ info Recull d'impactes als mitjans

Last modified on Dilluns, 19 Març 2018 12:14
Rate this item
(0 votes)

Patrons:

logo generalitat        logo uab

Awards:

Excellence in research

With the support of:

logo icrea    logo ue

CERCA Center:

logo cerca

xnxxarabsex

sexe libre

sexsaoy

sexjk

russian sex

afdalsex