Anys i anys, per molts anys!

28 Set 2011
2734 times

Aquest diumenge, dia 2 d’octubre, es compleix el primer aniversari del renovat Museu de l’ICP a Sabadell. L’ICP us convida a celebrar-ho amb un matí farcit d’activitats per grans i petits.

El dissabte 2 d’octubre de 2010 el museu obria per primer cop les seves portes a tots els visitants. Amb unes instal·lacions totalment renovades i, especialment, amb una nova exposició “Avui investigues tu!” i noves activitats educatives i divulgatives, que van ser possibles gràcies a un programa operatiu FEDER de Catalunya 2007-2013. Ara, quan ja fa un any d’aquesta inauguració, l’ICP vol celebrar-ho amb els milers i milers de persones que ens han visitat o han participat en les nostres activitats.

Durant el matí d’aquest diumenge el museu obrirà les seves portes gratuïtament a tots els que vulguin descobrir-lo o tornar-lo a visitar. Però per fer festa grossa en un dia tan assenyalat l’ICP ha preparat també una gimcana familiar, un concurs de dibuixos i un concurs de contes.

La gimcana “Miquel Crusafont, el nostre paleontòleg” està pensada per fer en família i té com a punt de sortida i arribada el mateix museu. El concurs de contes amb el títol “Quan jo sigui paleontòleg...” convida els participants –entre 3 i 16 anys- a dibuixar-se fent de paleontòlegs. Finalment, aquest mateix diumenge engega també el concurs de contes  “Històries fòssils”, que s’adreça a menuts i grans. En aquest cas però els treballs podran presentar-se fins el dia 31 de desembre de 2011. Tota la informació es pot trobar a la web de l’ICP (link).

I el dissabte engeguen també els tallers familiars

El cap de setmana té encara més novetats. A banda d’aquest aniversari, engega també el curs a l’ICP, i es posen en marxa els tallers familiars que cada dissabte s’ofereixen als visitants del museu. Comencem amb el taller “Com vivien els dinosaures del Pirineu”, però recordeu que els tallers canvien cada dissabte i es van repetint de manera periòdica.  En el calendari d’activitats del portal de l’ICP en podreu consultar la programació.

Imatge d'una de les activitats de l'estiu paleontològic.

La Festa Major tancament de luxe de l’Estiu Paleontològic

Amb aquest cap de setmana comença també la tardor a l’ICP. Durant els mesos de juliol i setembre el Museu de l’ICP va engegar el programa d’activitats l’Estiu Paleontològic, en el que van participar més de tres-cents nens i nenes de Sabadell.

Durant la jornada de portes obertes de la Festa Major més de 1.200 sabadellencs van visitar el museu.  En aquest primer anys de vida són doncs milers i milers els visitants que han vingut a conèixer el nou museu. Ara engega una tasca encara més difícil, mantenir l’interès dels visitants –els que repetiran i els que el descobriran- i oferir noves activitats i continguts.

Last modified on Dilluns, 19 Març 2018 14:06
Rate this item
(0 votes)
Super User

Curabitur ultrices commodo magna, ac semper risus molestie vestibulum. Aenean commodo nibh non dui adipiscing rhoncus.

Website: www.themewinter.com

Patrons:

logo generalitat        logo uab

Guardons:

Excellence in research

Amb el suport de:

logo icrea    logo ue

Membres de:

logo cerca b