fbpx

El Museu col·labora amb Creu Roja recollint joguines per Nadal

L’ICP s’ha sumat enguany a la campanya de recollida de joguines que Creu Roja organitza anualment pels volts de les festes de Nadal. El punt de recollida estarà instal·lat a l’entrada del Museu fins al dia 30 de desembre. El lema de la campanya de 2014 és “Nó és per les joguines” i pretén centrar l’atenció en la importància de garantir els drets dels infants al lleure, esbarjo i joc.

Les joguines es poden dipositar al Museu de l’ICP, al carrer Escola Industrial, 23, de Sabadell de dimarts a divendres, de 10 a 14h i de 17 a 20h. El darrer dia de recollida serà el dia 30 de desembre. Es recolliran joguines noves, no sexistes ni bèl·liques, i primordialment, que convidin a compartir. Les joguines que es rebin al Museu se sumaran a les que recull Creu Roja Sabadell i que s’afegiran a les recollides entre els 447 municipis catalans que participen en la campanya d’aquest any.

Creu Roja espera enguany arribar fins a 80.000 joguines que aniran a parar a 30.000 infants de famílies amb pocs recursos. Les famílies beneficiàries de la recollida de joguines són famílies ateses pels serveis socials i per la mateixa Creu Roja.  En el 4t estudi de l’Observatori de Vulnerabilitat de la Creu Roja “L’Impacte de la crisi en la infància i l’entorn escolar”, l’organització va detectar que 5 de cada 10 infants que atenen no es poden permetre joguines a l’aire lliure (bicicletes, patins, etc.) i que 6 de cada 10 no realitzen activitats de lleure.

+ info: http://lajoguinaeducativa.com/

 

Last modified on Dissabte, 24 Març 2018 16:29
Rate this item
(0 votes)

Patrons:

logo generalitat        logo uab

Awards:

Excellence in research

With the support of:

logo icrea    logo ue

CERCA Center:

logo cerca b

xnxxarabsex

sexe libre

sexsaoy

sexjk

russian sex

afdalsex