Estudiant de doctorat
Paleobiodiversitat y Filogènia

Badalona,1990

Llicenciada en Ciències Ambientals per la Universitat Autònoma de Barcelona (2013) amb la tesi "Protocol de viabilitat socioecològica de el llop: 'àrea d' estudi de la Vall d'Alinyà" i màster en Paleobiologia i Registre Fòssil a la Universitat Autònoma de Barcelona i Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont (2018) amb el treball de final de màster "Middle to Late pléistocène Ursus spp. from Grotte de la Carrière (Eastern Pyrenees): Morphological analysis and Taxonomic attributions".

Actualment, és investigadora predoctoral al departament de Paleobiodiversitat i Filogènia de l'Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont (ICP) sota la supervisió del Dr. Joan Madurell-Malapeira (ICP). La seva tesi se centra en l'estudi dels carnívors del Plistocè de les coves de la Vall del Têt d'Occitània (Pirineus Orientals, Sud de França) amb especial atenció als óssos de les cavernes i els lleons de Grotte de la Carrière (complex càrstic de Lachambre).

Contacte:

e-Mail: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

 

 

Last modified on Jueves, 18 Febrero 2021 09:23
Rate this item
(0 votes)

Patrons:

logo generalitat        logo uab

Awards:

Excellence in research

With the support of:

logo icrea    logo ue

CERCA Center:

logo cerca