Campanya de recollida de preguntes adreçada al professorat i alumnat de primària i secundària i adults

29 Gen 2009
259 times
L’Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont i el Centre de Recursos Pedagògics del Vallès Occidental 1, amb la col•laboració de l’Institut Geològic de Catalunya, començaran aquest divendres una campanya de recollida de preguntes entorn la geologia i la paleontologia adreçada al professorat i alumnat de primària i secundària i adults, que s’allargarà durant un mes.
En aquests dos mesos de campanya, que formarà part de les activitats endegades en el marc de la declaració de l’Any Internacional del Planeta Terra (2007/09) per les Nacions Unides, el professorat i alumnat que ho vulguin podran adreçar qualsevol pregunta relacionada amb la geologia i paleontologia, traslladar comentaris o, per exemple, suggerir temes que els agradaria conèixer millor a través del web de www.xtec.net/crp-sabadell/paleontologia.htm o www.icp.cat.
 
Algunes de les preguntes, podrien ser de l’estil: Com llegeixen els geòlegs les capes de la Terra? Com es pot conèixer el clima del passat? Els paleontòlegs poden fer prediccions sobre el futur a partir del passat? Com es troben els fòssils i com s’extreuen quan hi ha una intervenció pública? Com era Sabadell fa 10 milions d’anys?
 
Una vegada recollides les preguntes, comentaris i dubtes, les entitats organitzadores de la campanya determinaran de quina manera es respondrà a les demandes, bé sigui amb conferències, visites, xerrades, seminaris, cursos, exposicions, jocs... que es donaran a conèixer en el moment oportú. L’Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont, el Centre de Recursos Pedagògics del Vallès Occidental 1 i l’Institut Geològic de Catalunya volen així contribuir a potenciar el valor de les Ciències de la Terra en la creació d’un futur equilibrat i sostenible.
 
Publicada el 2009-01-29 clasificada com a Notícies de l' ICP
Last modified on Dimecres, 04 Febrer 2015 13:15
Rate this item
(0 votes)
Super User

Curabitur ultrices commodo magna, ac semper risus molestie vestibulum. Aenean commodo nibh non dui adipiscing rhoncus.

Website: www.themewinter.com

Patrons:

logo generalitat        logo uab

Guardons:

Excellence in research

Amb el suport de:

logo icrea    logo ue

Membres de:

logo cerca b