El simposi de paleohistologia amplia el termini de presentació de treballs

03 Mar 2011
2615 times

Imatge del Simposi de paleohistologia

 

El Primer Simposi de Paleohistologia Internacional (ISPH) que es celebrarà del 18 al 20 de Juliol a l’Institut Català de Paleontologia presenta novetats en la ubicació i en les dates de presentació dels treballs. Dins el programa també s'ofereix la possibilitat de realitzar una excursió a Fumanya i Pinyes, i un petit viatge a Mallorca.

Les persones interessades en participar de manera activa del Simposi de Palehistologia encara disposen de temps per enviar els seus treballs. Els organitzadors han decidit ampliar la data d’entrega degut a les demandes rebudes per part dels interessats. Així hi ha plaç fins el 15 de Març per fer arribar a l’organització els resums.

Nova ubicació

El comitè organitzador del ISPH ha decidit traslladar a l’Auditori Unnim de Sabadell les conferencies programades. Aquest espai compta amb una major capacitat (190 places) i està situat al costat del Museu de Paleontologia. L’edifici modernista ofereix una infraestructura millor pels participants, a més d’estar envoltat d’agradables jardins en un entorn magnífic.

Esdeveniments especials

També s’ha definit un programa social que completa l’oferta del simposi amb dues sortides. D’un cantó les persones registrades podran gaudir d’una visita als jaciments de Fumanya i Pinyes, de gran interès paleontologic i rics en fòssils i restes de dinosaures. L’excursió inclou el dinar en un idíl·lic restaurant típic de la zona, així com del transport col·lectiu.

L’altre novetat és una estada de tres dies a l’illa de Mallorca, es podrà visitar i conèixer de primera mà les diferents coves de l’illa on s’han trobat al llarg dels anys restes de la cabra Myotragus, com la Cova des Moro. Els participants del simposi interessats en realitzar aquest viatge trobaran més informació a la web durant la setmana del 14 de Març.

Esponsors

L’altre de les novetats del ISPH és la incorporació de nous esponsors que permeten amb les seves aportacions millorar l’oferta del projecte internacional.BioMeta, Leica i Unnim han confirmat el seu interès de poder formar part en aquest esdeveniment que neix amb dos objectius clars, d’una banda aconseguir la creació d'una Societat Internacional de Paleohistologia i, per altra banda que es converteixi en l’inici d'un simposi biennal en l'àmbit de la histologia de teixits durs en vertebrats

Per obtenir més informació sobre el Primer Simposi Internacional de Paleohistologia podeu consultar el web ISPH2011

Last modified on Diumenge, 18 Març 2018 18:22
Rate this item
(0 votes)

Patrons:

logo generalitat        logo uab

Awards:

Excellence in research

With the support of:

logo icrea    logo ue

CERCA Center:

logo cerca