Darrer comiat per Nieves López

06 Jul 2011
2691 times

Imatge de l'entrada a l'església de Rivert. A.Galobart

 

El proppassat dissabte, 2 de juliol, va tenir lloc a Rivert una trobada d'amics i companys per donar el darrer comiat a la paleontòloga Nieves López.

En aquest petit poble Rivert del Pallars, on Nieves va passar bona part de la seva vida, va tenir lloc un senzill funeral a l’església del poble, on es varen reunir més de 60 amics, familiars i companys de Nieves. Geòlegs i paleontòlegs de Madrid, Barcelona i Lleida, varen fer costat a amics, gent del territori i familiars que varen voler acompanyar a la família en aquest acte. Al migdia, les seves cendres varen ser lliurades al Montsec d'Ares.

La Nieves va ser membre del Consell Científic Assessor de l'Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont.

Nieves López

Nascuda a Burgos al 1949 catedràtica de la Universidad Complutense de Madrid. El seu ampli currículum conté nombroses referències de llibres, articles, tesis doctorals dirigides, projectes internacionals d’investigació, etc. Els seus principals camps d’estudi van ser: Paleobiogeografia, biocronologia, filogènia; els micromamífers del Cretaci Superior i Cenozoic d’Espanya; els Lagomorfs del Cenozoic d’Euràsia i Àfrica; el límit del Cretàcic-Terciari en els Pirineus.

Last modified on Dilluns, 19 Març 2018 13:22
Rate this item
(0 votes)
Super User

Curabitur ultrices commodo magna, ac semper risus molestie vestibulum. Aenean commodo nibh non dui adipiscing rhoncus.

Website: www.themewinter.com

Patrons:

logo generalitat        logo uab

Guardons:

Excellence in research

Amb el suport de:

logo icrea    logo ue

Membres de:

logo cerca b