L’ICP coorganitza les Primeres Jornades d’Arqueologia i Paleontologia del Pirineu i Aran

Els propers dies 29 i 30 de novembre de 2013 se celebraran a Coll de Nargó i a la Seu d’Urgell les Primeres Jornades d’Arqueologia i Paleontologia del Pirineu i Aran. L’objectiu és donar a conèixer a un ampli públic les intervencions i la recerca paleontològica i arqueològica duta a terme els darrers anys en aquesta zona. L’ICP hi participa amb més de 10 comunicacions a càrrec d’investigadors del grup de recerca del Mesozoic.

La sessió del divendres 29 es durà a terme a l’Espai Dinosfera, a Coll de Nargó, i la segona jornada de dissabte 30 tindrà lloc a l’Arxiu Comarcal de l’Alt Urgell (la Seu d’Urgell). Divendres al matí, 8 investigadors del grup de recerca del Mesozoic de l’Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont ICP), parlaran de les intervencions paleontològiques que han realitzat els darrers anys en diversos jaciments del Pallars Jussà, el Pallars Sobirà i l’Alt Urgell, molt rellevants des del punt de vista científic per la riquesa en fòssils de dinosaures, però també d’altres grups de vertebrats i plantes. Les sessions de divendres a la tarda i dissabte estaran dedicades a l’arqueologia.

Les jornades están organitzades pel Departament de Cultura de la Generalitat, la Diputació Provincial de Lleida, la Fundació Pública Institut d'Estudis Ilerdencs i l’ICP i estan orientades a un públic ampli i no especialista. La inscripció és gratuïta, però cal formalitzant-la omplint la butlleta corresponent:

- Butlleta d’inscripció

- Programa de les Primeres Jornades d’Arqueologia i Paleontologia del Pirineu i Aran

Per a més informació sobre les inscripcions, us podeu adreçar a:

Arxiu Comarcal de l'Alt Urgell
C. de Sant Ermengol, 71
Tel. 973 350131
La Seu d'Urgell (Alt Urgell)

Dinosfera
C. de les Escoles, s/n
Tel. 636 417678
Coll de Nargó (Alt Urgell)

Last modified on Divendres, 23 Març 2018 13:57
Rate this item
(0 votes)

Patrons:

logo generalitat        logo uab

Guardons:

Excellence in research

Amb el suport de:

logo icrea    logo ue

Membres de:

logo cerca b