Paleontologia i simulacions computacionals a la fira “Recerca en Directe 2014”

L’ICP i el LITEM serán presents a la Fira Recerca en Directe organitzada pel Parc Científic de Barcelona que se celebrarà del 8 al 10 d’abril a l’Edifici Històric de la UB per explicar com la simulació computacional i la paleontologia es complementen per trobar respostes sobre la fisiologia dels avantpassats dels amfibis o la reproducció dels dinosaures. L’objectiu de la Fira és apropar a la societat la recerca que es realitza a Catalunya.

En l’espai que compartiran l’Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont (ICP) i el Laboratori per a la Innovació Tecnològica d’Estructures i Materials (LITEM - UPC), els visitants podran conèixer de primera mà algunes tecnologies que permeten extreure la màxima informació als fòssils, com són les tècniques d’escaneig làser o les simulacions de mecànica computacional. Ambdues entitats col·laboren en projectes de recerca per simular per ordinador la mossegada dels capitosaures o la posta d’ous dels dinosaures, entre altres projectes d’investigació.

La Fira Recerca en Directe està organitzada pel Parc Científic de Barcelona (PCB) i enguany se celebra a l’Edifici Històric de la Universitat de Barcelona (Gran Via de les Corts Catalanes, 585). Del 8 al 10 d’abril, estudiants i públic general, podran conèixer i interactuar amb els científics de diferents centres de Catalunya que expliquen els seus projectes de recerca, així com experimentar amb els instruments de laboratori amb què es duen a terme. L’objectiu és contribuir a la millora de la cultura científica de la societat.

L’horari de la Fira és de 10 a 14h i de 16 a 20h, però l’entrada per al públic general és a partir de les 16h (al matí està reservat a estudiants). L’accés és gratuït.

 

Last modified on Divendres, 23 Març 2018 14:43
Rate this item
(0 votes)

Patrons:

logo generalitat        logo uab

Awards:

Excellence in research

With the support of:

logo icrea    logo ue

CERCA Center:

logo cerca

xnxxarabsex

sexe libre

sexsaoy

sexjk

russian sex

afdalsex