Jordi Galindo Torres

Cap de Gestió de Dipòsits Paleontològics i Jaciments Cap de Gestió de Dipòsits Paleontològics i Jaciments

Cap de l'Àrea de Feines de Camp

 

(Sant Feliu de Llobregat, 1964)

Conservador de l’ICP des de l’abril de 2007. Llicenciat en Ciències Geològiques per la Universitat de Barcelona l’any 1992, amb l’especialitat de fonamental.

Com a paleontòleg, ha dut a terme treballs d’ordenació, registre i inventari en col·leccions de paleontologia a l’Institut de Paleontologia Miquel Crusafont i del Museu Municipal Vicenç Ros de Martorell. També ha dissenyat, realitzat i monitoritzat exposicions de paleontologia d’àmbit local, a Martorell i Castellbisbal.

Ha co-dirigit la intervenció paleontològica a la Nova Fase d’Explotació del Dipòsit Controlat de Can Mata (Els Hostalets de Pierola, Anoia), entre el novembre 2002 i el març de 2007. Ha participat en qualitat de paleontòleg tècnic en diverses intervencions paleontològiques preventives, d’urgència i programades.

També ha realitzat informes tècnics sobre l’afectació de patrimoni paleontològic en obra civil i pública, així com informes tècnics sobre patrimoni cultural i patrimoni paleontològic destinats a municipis i a la Direcció General de Patrimoni Cultural (Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació).

Com a geòleg ha dut a terme cartografies geològiques per a l’institut Cartogràfic de Catalunya dels materials quaternaris i neògens a les comarques del Baix Llobregat, Barcelonès, Garraf, Alt Penedès, Maresme, Vallès Occidental.

Com a investigador ha participat en la realització de l’anàlisi del context geològic en el que es varen desenvolupar les faunes i els ecosistemes del Miocè mitjà i superior de la zona dels Hostalets de Pierola i Masquefa (Anoia).

E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Last modified on Dilluns, 12 Febrer 2018 08:10
Rate this item
(0 votes)

Patrons:

logo generalitat        logo uab

Awards:

Excellence in research

With the support of:

logo icrea    logo ue

CERCA Center:

logo cerca