Kelly Ann Vega Pagán

Investigadora predoctoral FI
Grup de Recerca en Paleobiodiversitat i Filogènia

(Puerto Rico, 1995)

Kelly Vega és una paleoherpetòloga i investigadora predoctoral al Grup de Recerca en Paleobiodiversitat i Filogènia de l'Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont. És llicenciada en Biologia per la Universidad de Puerto Rico, on la seva recerca es va centrar principalment en la riquesa d'espècies al Carib, així com en la conservació de tortugues marines, col·laborant amb Vida Marina (Centre de Conservació i Restauració Ecològica). A més, ha treballat amb espècies amenaçades d'herpetofauna (com Chilabothrus inornatus, Eretmochelys imbricata, Chelonia mydas, Dermochelys coriacea) i ha rebut una beca de recerca de la Louis Stokes Alliances for Minority Participation (LSAMP) de la National Science Foundation.

Va completar un màster en Paleobiologia i Registre Fòssil de la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universitat de Barcelona, centrat en la taxonomia i bioestratigrafia de la tortuga gegant europea, amb una tesi de màster titulada "First record of Titanochelon richardi from the late Miocene (MN10) locality of ROS-D6 (Vallès-Penedès Basin, NE Iberian Peninsula)".

Actualment, està acabant la seva tesi doctoral, i la seva recerca té com a objectiu resoldre qüestions de taxonomia, filogènia, bioestratigrafia i paleobiologia de les tortugues gegants europees del Neogen Titanochelon, així com avaluar les implicacions paleoecològiques que envolten el fenomen del gegantisme i la ràpida diversificació d'aquest grup al llarg del Miocè. A més de la seva tesi, col·labora en altres projectes, incloent diverses excavacions paleontològiques principalment a la Península Ibèrica.

És beneficiària d'una beca FI, finançada pel Departament d'Empresa i Coneixement (Generalitat de Catalunya), l'Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i Recerca (AGAUR) i la Secretaria d'Universitats i Recerca (Generalitat de Catalunya), cofinançada pel Fons Social Europeu (FSE). La seva tesi està dirigida pel Dr. Àngel H. Luján i el Dr. David M. Alba.

Perfil de ResearchGate: https://www.researchgate.net/profile/Kelly-Vega-Pagan

ORCID: https://orcid.org/0000-0001-8966-5348

Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Last modified on Dimecres, 31 Gener 2024 10:02
Rate this item
(0 votes)

Patrons:

logo generalitat        logo uab

Awards:

Excellence in research

With the support of:

logo icrea    logo ue

CERCA Center:

logo cerca