Print this page

Antics membres de la Cambra de Comerç de Sabadell visiten l’ICP

08 Jun 2011
2900 times

Imatge durant la visita a l'Esapai Crusafont

El passat diumenge dia 5 de juny, una trentena de persones vinculades a la Cambra de Comerç de Sabadell van visitar l’Espai Miquel Crusafont, seu de l’ICP a Sabadell. Aquesta és una nova edició de les trobades anuals d’antics membres de la Cambra de Comerç, que enguany van voler conèixer el renovat Museu de l’ICP.

Des del nostre Museu se’ls va oferir una visita guiada, per tal de donar-los a conèixer les instal·lacions de l’Espai Crusafont, tant els espais expositius i la col·lecció, com la sala virtual i el laboratori de restauració.

El grup encapçalat per Joan Gràcia, antic secretari de la Cambra de Comerç de Sabadell, va mostrar-se molt satisfet amb aquest espai renovat i els participants van emocionar-se tot podent veure d’aprop fòssils de fa milions d’anys. Gràcies al seu interès en la paleontologia i en el que fem a l’ICP la seva visita va duplicar el temps que és habitual en grups guiats. En veure les tasques que es fan des del laboratori de restauració es van mostrar ben sorpresos de com es treballen les restes de microvertebrats.

Aquesta activitat ha estat cofinançada amb un ajut de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT).

Last modified on Dilluns, 19 Març 2018 12:53
Rate this item
(0 votes)
Super User

Curabitur ultrices commodo magna, ac semper risus molestie vestibulum. Aenean commodo nibh non dui adipiscing rhoncus.

Website: www.themewinter.com

Latest from Super User