Print this page

Postdoc Faunes del Neògen i del Quaternari 

 

Adreça de contacte

Departament de Faunes del Neogen i Quaternari, Institut Català de PaleontologiaEdifici ICP, Campus de la UAB. 08193 Cerdanyola del Vallès, BarcelonaTel. 00-34-935868331Fax 00-34-935868333

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Biografia 

Llicenciat en Geologia per la Universitat de Saragossa, becari predoctoral FPU del Museu Nacional de Ciències Naturals de Madrid (CSIC) i doctor en Ciències per la Universitat de Saragossa. La seva tesi doctoral, basada en la biomecánica de la dentició i en l'estudi del desgast dental (micro- i mesodesgast) dels rumiantes del Neògen de la Serralada Ibèrica, ha estat realitzada sota la supervisió de la Dr. Beatriz Azanza i del Dr. Jorge Morales. Poc després de defensar la seva tesi, s'incorpora al Departament de Faunes del Neogen i Quaternari de l'Institut Català de Paleontologia, on treballa com a investigador postdoctoral. Les seves principals línies d'investigació se situen en l'àrea de la paleoecología evolutiva, abastant una àmplia varietat de problemes relacionats amb l'evolució biològica de les faunes de mamífers herbívors i amb l'evolució climàtica de les conques neògenes Ibèriques.

El seu treball gira entorn de l'enteniment de la relació entre la morfologia de la dentició i l'alimentació de les espècies. Com investigador, ha publicat diversos articles en revistes científiques d'àmbit internacional com BMC Evolutionary Biology; Palaeogeography, Palaeoclimatology, Palaeoecology; Journal of Morphology; Journal of Vertebrate Paleontology. També ha publicat articles en revistes d'àmbit nacional i de divulgació científica. Forma part de diversos projectes d'investigació paleontològica i ha participat en diferents congressos i workshops especialitzats. Ha realitzat diverses prospeccions i excavacions paleontològiques en la Península Ibèrica, entre les quals destaquen per la seva importància fosilífera les realitzades en el conjunt paleontològic del Cerro de Batallones (Madrid), del Miocè superior. Actualment és codirector de l'excavació paleontològica de Toril 3A i Nombrevilla 9 (Cuenca de Calataiud-Teruel, Zaragoza), del Miocè mig.

Last modified on Tuesday, 03 March 2015 13:19
Rate this item
(0 votes)
Super User

Curabitur ultrices commodo magna, ac semper risus molestie vestibulum. Aenean commodo nibh non dui adipiscing rhoncus.

Website: www.themewinter.com

Latest from Super User

Related items