“Els gegants del Mesozoic”, un llibre infantil per conèixer els dinosaures de Catalunya

22 Feb 2022
920 times
Portada del llibre "Els gegants del Mesozoic" Portada del llibre "Els gegants del Mesozoic" Portada del llibre "Els gegants del Mesozoic"

Portada del llibre "Els gegants del Mesozoic""Els gegants del Mesozoic. Dinosaures a Catalunya i Morella" és un llibre infantil editat per l'editorial Brau, amb textos de M. Mercè Cuartiella i il·lustracions de Carles Abat i que ha estat assessorat científicament per personal de l'Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont. És una publicació de gran format que recull algunes de les espècies de dinosaures i altres rèptils que van viure al que avui dia és Catalunya.

El conte "Gegants del Mesozoic. Dinosaures a Catalunya i Morella" vol apropar el coneixement de diverses espècies de dinosaures i grans rèptils que van viure al que avui dia és el nostre país als infants, un públic especialment atret per aquests animals. Herbívors, carnívors, grossos, petits, terrestres, voladors o marins, aquesta publicació recull diverses espècies de rèptils del Mesozoic, destacant algunes espècies que s'han descrit fa relativament poc als Pirineus, com el dinosaure carnívor Tamarro insperatus.

El volum ofereix una doble plana final on apareixen alguns dels jaciments i centres catalans dedicats a l’estudi i la divulgació de les restes fòssils dels dinosaures i ha comptat amb l’assessorament d'Àngel Galobart, cap del grup de recerca en Ecosistemes dels Dinosaures, i Pere Figuerola, cap del Departament d'Outreach i Comunicació de l’Institut Català de Paleontologia de Catalunya Miquel Crusafont. Els textos, en format de conte, són obra de M. Mercè Cuartiella, llicenciada en filologia, i les il·lustracions de Carles Arbat Serarols. Ha comptat amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

El llibre ja està disponible a les llibreries i ben aviat el podreu trobar a la botiga del Museu de l'ICP.

Fitxa tècnica

ISBN: 978-84-18096-23-5
Núm. de pàg: 22
Format: 42x30
Preu: 16 €

 

Last modified on Wednesday, 10 May 2023 09:55
Rate this item
(0 votes)

Patrons:

logo generalitat        logo uab

Awards:

Excellence in research

With the support of:

logo icrea    logo ue

CERCA Center:

logo cerca