Ivette Susanna

Ivette

Col·laboradora

 

(Igualada, 1983)

Llicenciada en Biologia per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Va col·laborar amb el laboratori d'Osteologia de la Unitat d'Antropologia Biològica (BABVE) de la facultat de Biociències de la Universitat Autònoma de Barcelona sota la direcció de la Dra. Assumpció Malgosa entre els anys 2007 i 2008.

Ha realitzat el Màster Oficial interuniversitari en Paleontologia de la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universitat de Barcelona l’any 2009, amb el treball de títol “Estudi morfofuncional i morfomètric de les vèrtebres lumbars de Pierolapithecus catalaunicus (Primates: Hominidae): implicacions paleobiològiques” sota la direcció del Dr. David M. Alba.

Des de l'any 2007 fins l'actualitat ha estat treballant com a paleontòloga de camp en les intervencions paleontològiques que es realitzen en localitats del Miocè Mitjà i Superior a la Conca del Vallès-Penedès, com són les obres d’ampliació del nou dipòsit controlat de Can Mata (els Hostalets de Pierola, l’Anoia); a l'Ecoparc 4 (els Hostalets de Pierola, l’Anoia); al Quart Cinturó B40 (Viladecavalls, el Vallès Occidental); i a la Ronda Oest de Sabadell (el Vallès Occidental). També ha treballat en una localitat del Pleistocè Inferior durant les obres de construcció de la nova estació dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya al Parc de Vallparadís (Terrassa, el Vallès Occidental), per a les empreses PALAEOTHERIA SCP i FOSSILIA SPG SL. Per altre banda ha realitzat treballs de rentat i triatge de mostres de micromamífers a l'Institut Català de Paleontologia.

Ha participat en les excavacions programades per l’Institut Català de Paleontologia a la localitat de Can Llobateres corresponent al Miocè Superior (Sabadell, el Vallès Occidental) l’any 2010 i a la localitat d’Incarcal corresponent al Pleistocè Inferior (Crespià, el Pla de l’Estany) els anys 2009 i 2010.

També ha participat en l’excavació programada per l’Institut de Paleoecologia Humana i Evolució Social i la Junta d’Andalusia a la localitat de Fuente Nueva 3 corresponent al Pleistocè Inferior (Orce, Granada) l’any 2010.

I per altre banda, també va participar en l’excavació programada pel Centre d’Estudis Comarcals d’Igualada en un jaciment urbà d’aquesta mateixa localitat (Igualada, Barcelona) l’any 1996.

Actualment compagina la seva feina com a paleontòloga de camp amb les investigacions en el terreny de l’estudi de la regió axial dels hominoïdeus (Primats, Hominidae) del Miocè Mitjà i Superior amb l’objectiu de realitzar la seva tesi doctoral.

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Last modified on Friday, 27 February 2015 15:37
Rate this item
(0 votes)
Super User

Curabitur ultrices commodo magna, ac semper risus molestie vestibulum. Aenean commodo nibh non dui adipiscing rhoncus.

Website: www.themewinter.com

Related items

Patrons:

logo generalitat        logo uab

Guardons:

Excellence in research

Amb el suport de:

logo icrea    logo ue

Membres de:

logo cerca b