fbpx

L’ICP a les ones

04 Jun 2010
630 times

En aquests propers dies les notícies de l'ICP viatjaran lleugeres a través de les ones.

El proper dissabte 5 de maig a partir de les 11 hores, l’investigador Isaac Casanovas de l’Institut Català de Paleontologia serà entrevistat al programa ‘Pa ciència la nostra’ de la emissora Sants3Ràdio.

Durant 30 minuts tractarà d’explicar els resultats  del article que recentment ha publicat, conjuntament amb alguns dels seus col·legues científics, a la revista Journal of Biogeography. Per què els mamífers més petits tenen més problemes  a l’hora d’adaptar-se als canvis climàtics i com això pot afectar a la seva supervivència, seran dues de les preguntes que tractarà de respondre en aquest programa on a més, li han preparat alguna que altra sorpresa. 

Pa ciència la nostra és un programa d’humor, un espai d’entreteniment però sobre tot un lloc on la ciència s’explica de la millor manera possible: senzilla, divertida i rigorosament, tot a l’hora.

I per als que vulguin saber-ne més sobre paleontologia i concretament sobre uns dels conjunts de jaciments més prolífics de tota Catalunya, l’Abocador de Can Mata, podran escoltar aquest proper dilluns 7 de juny, a partir de les 10 del matí, el programa “Puntos de Vista”, un magazín dels matins de Radio Exterior de España, la emissora internacional de Radio Nacional de España (RNE).

El nucli d’aquesta secció radiofònica és una entrevista en directe a un personatge destacat de l’actualitat. En aquesta ocasió, en David M. Alba un altre dels investigadors de l’ICP especialitzat en Paleoprimatologia i altres mamífers fòssils, serà l’encarregat,  durant 20 minuts, de portar a l’actualitat les últimes novetats sobre la ciència paleontològica.

L’endemà de les respectives emissions també es podran escoltar les entrevistes a “Pa ciència la nostra”, a “Puntos de vista” i la nostra pàgina web.

Last modified on Diumenge, 18 Març 2018 17:28
Rate this item
(0 votes)
Super User

Curabitur ultrices commodo magna, ac semper risus molestie vestibulum. Aenean commodo nibh non dui adipiscing rhoncus.

Website: www.themewinter.com

Patrons:

logo generalitat        logo uab

Awards:

Excellence in research

With the support of:

logo icrea    logo ue

CERCA Center:

logo cerca b

xnxxarabsex

sexe libre

sexsaoy

sexjk

russian sex

afdalsex