Print this page

L’ICP col•labora amb l’exposició Antártida Estación Polar

12 Gen 2009
507 times

L’exposició pretén mostrar als visitants les característiques del continent austral
L’Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont ha col•laborat en l’elaboració de l’exposició Antártida Estación Polar del Parque de las Ciencias de Granada a Andalusia, que es pot visitar fins a finals de març d’enguany.
L’exposició, de gairebé dos mil metres quadrats, pretén mostrar als visitants les característiques del continent austral i inclou la recreació de l’estació científica que hi ha en aquest continent a través d’Ice Station Antarctica del Natural History Museum de Londres.
Un equip de l’ICP format pels conservadors Jordi Galindo i Laura Celià, i els paleontòlegs Bernat Vila, Josep M. Marmi, Andrés Santos-Cubedo y Josep Fortuny ha elaborat una base de dades relativa a la paleontologia de l’Antàrtida, la història de les expedicions que s’hi han fet i als fòssils que s’hi han trobat. També ha dut a terme una reconstrucció paleogeogràfica per tal que els visitants puguin comprendre l’evolució geológica del continent Antàrtic. L’ICP també ha cedit les reconstruccions de l’amfibi Capitosaure i de vèrtebres d’ornitòpodes i sauròpodes, així com de coníferes, equivalents dels que podrien haver habitat l’Antàrtida fa centenars de milions d’anys.
Adjunt trobareu les pàgines del catàleg de l’exposició que tracten l’apartat de paleontologia a l’Antàrtida en el que ha col•laborat l’ICP Miquel Crusafont
Publicada el 2009-01-12 clasificada com a Notícies de l' ICP

Last modified on Dimecres, 04 Febrer 2015 13:15
Rate this item
(0 votes)
Super User

Curabitur ultrices commodo magna, ac semper risus molestie vestibulum. Aenean commodo nibh non dui adipiscing rhoncus.

Website: www.themewinter.com

Latest from Super User