Pierolapithecus i Dryopithecus en els manuals anglesos i nord-americans de referència pels estudiants de paleontologia humana i paleoprimatologia

05 Des 2008
556 times

Tenen un lloc destacat en les diverses edicions
El llibre How humans evolved de Robert Boyd i Joan B. Silk La cinquena edició del llibre How humans evolved de Robert Boyd i Joan B. Silk, professors de la University of California, publicat per l’editorial W.W. Norton & Company London/New York, en el seu capítol dedicat a l’aparició dels hominoids, inclou en un lloc destacat referències i imatges de Pierolapithecus catalaunicus i de Dryopithecus laietanus, coneguts popularment com en Pau i en Jordi.
En el capítol dedicat a l’origen dels primats, la segona edició del manual Biological Anthropology de l’editorial Pearson Educacion, escrit per Craig Stanford i John S. Allen de la University of Southern California, i Susan C. Antón de la New York University, també parla d’ambdues troballes i de les investigacions de l’equip de l’ICP, encapçalat per Salvador Moyà-Solà.
Ambdós manuals són textos de referència per als estudiants de paleontologia humana i paleoprimatologia als Estats Units i al Regne Unit.
Publicada el 2008-12-05 clasificada com a Notícies de l' ICP

Last modified on Dilluns, 09 Febrer 2015 10:12
Rate this item
(0 votes)
Super User

Curabitur ultrices commodo magna, ac semper risus molestie vestibulum. Aenean commodo nibh non dui adipiscing rhoncus.

Website: www.themewinter.com

Patrons:

logo generalitat        logo uab

Awards:

Excellence in research

With the support of:

logo icrea    logo ue

CERCA Center:

logo cerca