fbpx

L' Institut Català de Paleontologia presenta el llibre 'Dinosaurios del Levante Peninsular'

04 Mar 2008
700 times

Coordinat per investigadors de l’ICP repassa, amb nombroses imatges i dibuixos en color, la història dels descobriments de dinosaures a Catalunya i al País Valencià des de principis del segle XIX fins ara

La primera edició de 'Dinosaurios del Levante Peninsular' El llibre ‘Dinosaurios del Levante Peninsular’ fa un repàs exhaustiu dels darrers vint anys d’excavacions i recerca paleontològica de dinosaures duta a terme a Catalunya i el País Valencià. El volum compta amb nombroses imatges, esquemes i dibuixos en color per apropar el lector al món en què vivien els dinosaures en aquest punt de la geografia ibèrica.

El llibre l'han coordinat investigadors de l'Institut Català de Paleontologia (ICP). Entre ells, la paleontòloga Begoña Poza, Àngel Galobart, cap del departament de recerca del Mesozoic, i Maria Elena Nieto, preparadora. També ha realitzat tasques de coordinació Maite Suñer, predoctorant de la Universitat de València. Els autors dels diferents capítols del llibre són investigadors de l'Institut Català de Paleontologia, en col·laboració amb investigadors de la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat de Barcelona, la Universitat de València i la Universidad de Saragossa.
osaurus o el Pararhabdodon isonensis, s’han trobat fins ara a l’est de la península ibèrica i on han estat trobats.

Publicada el 2008-03-04 clasificada com a Notícies de l' ICP

Last modified on Dilluns, 09 Febrer 2015 10:20
Rate this item
(0 votes)
Super User

Curabitur ultrices commodo magna, ac semper risus molestie vestibulum. Aenean commodo nibh non dui adipiscing rhoncus.

Website: www.themewinter.com

Patrons:

logo generalitat        logo uab

Awards:

Excellence in research

With the support of:

logo icrea    logo ue

CERCA Center:

logo cerca b

xnxxarabsex

sexe libre

sexsaoy

sexjk

russian sex

afdalsex