Èxit de participants en el segon Concurs de Dibuix ‘Els Dinosaures’

22 Set 2008
763 times

El dibuix d’Oriol Torra, de quinze anys, serà la portada del proper número del butlletí “Sabadell a prop” que edita l’Ajuntament


El primer premi de la tercera categoria. Rebeca Dragos, dotze anys El director de a l’Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont, Salvador Moyà-Solà, ha lliurat aquest diumenge, 21 de setembre, els premis del segon Concurs de Dibuix ‘Els Dinosaures’ organitzat per l’ICP i que ha comptat amb 483 participants, que concursaven en tres categories.

En la primera categoria, de 3 a 6 anys, hi ha hagut 268 participants i el guanyador ha estat Martí Oms Graells de cinc anys, el segon premi ha estat per Carlos Ambrosio Molina de sis anys i el tercer premi per Marc Balaguer Vila de cinc anys.

En la segona categoria, de 7 a 10 anys, hi ha hagut 163 participants i la guanyadora ha estat Ana Melero Caujapé de deu anys, el segon premi ha estat per Arnau Giró Moliner de vuit anys i el tercer premi per Liam Costello Vilardell de set anys.

En la tercera categoria, d’11 a 16 anys, hi ha hagut 52 participants i la guanyadora ha estat Rebeca Dragos de dotze anys, el segon premi ha estat per Georgina Balaguer Farell d’11 anys i el tercer premi ex-aequo per Oriol Torra Guarch i Claudi Rodriguez Muñoz de quinze anys.

D’altra banda, el dibuix d’Oriol Torra ha estat escollit per l’Ajuntament per ser la portada del proper número del butlletí “Sabadell a prop” que es reparteix gratuïtament a totes les llars sabadellenques.

Els premis consistien en una copa pel guanyador de cada categoria i una medalla per a la resta, a més d’un lot de llibres per a cadascú de les editorials Cruïlla i Random House Mondadori. El jurat el formaven Salvador Moyà-Solà, director de l’Institut, Àngel Galobart, cap del Departament de recerca del Mesozoic, i Isidre Manils, professor de dibuix de l’Escola Massana de Barcelona.

Els dibuixos participants quedaran exposats a l’Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont fins el proper dia 30 de setembre. Els treballs no premiats podran ser recollits entre l’1 i el 12 d’octubre. El material no reclamat en aquestes dates quedarà en propietat de l’Institut de Paleontologia Miquel Crusafont.

Publicada el 2008-09-22 clasificada com a Notícies de l' ICP

Last modified on Dilluns, 09 Febrer 2015 10:21
Rate this item
(0 votes)
Super User

Curabitur ultrices commodo magna, ac semper risus molestie vestibulum. Aenean commodo nibh non dui adipiscing rhoncus.

Website: www.themewinter.com

Patrons:

logo generalitat        logo uab

Awards:

Excellence in research

With the support of:

logo icrea    logo ue

CERCA Center:

logo cerca