L’ICP col·labora en el projecte Ciència per Nadal a Sabadell

06 Des 2021
157 times

Aquesta iniciativa impulsada per la Fundació Bosch i Cardellach té com a objectiu fomentar el coneixement del mètode científic entre estudiants de diverses escoles i instituts de la ciutat. L’acte central de l’edició d’enguany consistirà en una conferència-col·loqui virtual amb el químic Claudi Mans el pròxim 17 de desembre.

Ciència per Nadal a Sabadell és una iniciativa de la Fundació Bosch i Cardellach, en col·laboració amb l’Ajuntament de Sabadell i altres institucions de la ciutat com l’Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont (ICP) i té com a finalitat familiaritzar la ciutadania amb els mètodes que fa servir la ciència per adquirir coneixement. Amb vocació de convertir-se en una activitat anual, compta amb la col·laboració de l’alumnat i professorat de centres educatius de la ciutat, però està obert a tota la ciutadania.

Els centres participants de l’edició d’enguany són el Col·legi Sagrada Família i els instituts d’educació secundària Arraona, Sabadell, Pau Vila, Vallès i Escola Industrial. Durant tot l’any, l’alumnat dels centes participants realitza diverses activitats per conèixer diversos aspectes del mètode científic i culmina amb una conferència-col·loqui amb algun investigador o investigadora.

A través de la revisió de casos concrets d’adquisició de coneixement científic es pretén que la ciutadania conegui la forma de treballar del personal científic, i sobretot, aclarir què separa el coneixement científic d’altres propostes “alternatives”, tant de moda en l’actualitat.

El títol de la conferència d'aquest any serà “Com és una dieta equilibrada?”, i anirà a càrrec de Claudi Mans, Doctor en Química per la UB; Catedràtic jubilat i Professor emèrit d’Enginyeria Química a la UB. Se celebrarà el dia 17 de desembre a les 10h del matí en format virtual. L’acte serà conduït per la periodista Elisabet Carnicé, i després de la conferència, el ponent respondrà les qüestions que li plantegi l’alumnat.

Les persones que ho vulguin podran accedir telemàticament a aquest acte a través del canal de Youtube de la Fundació Bosch i Cardellach.

Per a més informació:

Last modified on Dilluns, 13 Desembre 2021 16:44
Rate this item
(0 votes)

Patrons:

logo generalitat        logo uab

Awards:

Excellence in research

With the support of:

logo icrea    logo ue

CERCA Center:

logo cerca b

xnxxarabsex

sexe libre

sexsaoy

sexjk

russian sex

afdalsex