fbpx

Curs d’iniciació a la recerca paleontològica: Dinosaures i altres criatures del passat

26 Mar 2021
632 times

Al mes de juliol, la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) ofereix un curs adreçat a alumnat de secundària per iniciar-se en la recerca paleontològica. La formació combina teoria i pràctica i té com a objectiu estimular les vocacions científiques  i aportar coneixements sobre paleontologia, geologia i biologia aplicables a l'estudi de la vida en el passat. El curs està impartit pels investigadors Marc Furió (UAB), Judit Marigó (UAB i ICP) i Ramon Mercedes (uab).

Quants tipus diferents de dinosaures van existir? Per què van desaparèixer, i com se sap? Què hauríem de fer abans d'anar al camp a buscar fòssils per augmentar les probabilitats d'èxit? Quins elements de les pel·lícules o documentals de dinosaures són certes i quines són invencions dels guionistes? Aquestes són algunes de les qüestions que abordarà aquest curs que també abordarà altres temes com l’evolució humana o les grans extincions.

Les sessions estan organitzades en dues parts. La primera consisteix en una breu explicació teòrica inicial seguida per una part pràctica de treball en grup a partir de fòssils originals o rèpliques i dossiers d’exercicis. La segona part consisteix en la visualització d’un documental o una pel·lícula relacionada amb el tema tractat, seguit d’un debat sobre l’audiovisual i un qüestionari.

Informació pràctica:

Títol: Dinosaures i altres criatures del passat. Curs d'iniciació a la recerca paleontològica

Adreçat a: alumnat de 3r i 4t d’ESO, 1r i 2n de Batxillerat i Cicles Formatius
Calendari: del 5 al 9 de juliol de 2021
Horari: de 9.30 a 14 h
Professorat: Marc Furió (UAB), Judit Marigó (UAB i ICP) i Ramon Mercedes (UAB)
Lloc de realització: Facultat de Ciències 
Preu: 90 €

Per a més informació i inscripcions: https://www.uab.cat/web/programa-argo-estudiants/cursos-d-estiu/Dinosaures-i-altres-criatures-del-passat-Curs-d-iniciacio-a-la-recerca-paleontologica-1345838674725.html

Last modified on Dilluns, 03 Mai 2021 12:03
Rate this item
(0 votes)

Patrons:

logo generalitat        logo uab

Awards:

Excellence in research

With the support of:

logo icrea    logo ue

CERCA Center:

logo cerca b

xnxxarabsex

sexe libre

sexsaoy

sexjk

russian sex

afdalsex