A partir del 16 de juny, ens veiem al Museu!

12 Jun 2020
1091 times

Després d'uns mesos molt complicats per a tothom estem molt contents d'anunciar que, el pròxim 16 de juny, el Museu de l'Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont, torna a obrir les seves portes!

El Museu de l'ICP torna a l'activitat de portes enfora amb totes les mesures de seguretat pertinents perquè el visitant gaudeixi de les nostres exposicions i espais, garantint la seva salut i la dels que l’envolten. Això suposa alguns canvis, com la limitació de l'aforament i l'obligatorietat de dur mascareta (excepte menors de 6 anys o persones amb problemes respiratoris) durant tota la visita. Seguint les recomanacions emeses pel Departament de Cultura de la Generalitat, en aquesta fase no estaran disponibles els panells interactius.

A causa de les limitacions que imposa la situació actual, durant el mes de juny l'entrada serà gratuïta i amb un horari especial per tal de facilitar al màxim les visites. Del 16 al 30 de juny, l'horari serà de dimarts a divendres, de 10 a 13h i de 17:30 a 20:30h. Per a més informació, podeu consultar la web o trucar al 93 726 17 69.

Ens plau també anunciar que estem treballant per tal d'oferir tallers familiars durant el mes de juliol amb totes les garanties de seguretat per als visitants i monitors. Estigueu al cas de la web i de les xarxes socials! I si voleu estar al cas de tota l'acitivtat del Museu, us podeu subscriure al nostre butlletí.

Last modified on Divendres, 12 Juny 2020 11:02
Rate this item
(0 votes)

Patrons:

logo generalitat        logo uab

Awards:

Excellence in research

With the support of:

logo icrea    logo ue

CERCA Center:

logo cerca b

xnxxarabsex

sexe libre

sexsaoy

sexjk

russian sex

afdalsex