fbpx

Arrenca el nou màster universitari en Paleobiologia i Registre Fòssil

Aquesta setmana s’ha inaugurat la primera edició d’aquest nou màster que ofereix la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), amb l’Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont (ICP) i la Universitat de Barcelona com a institucions col·laboradores.

La nova titulació té l’objectiu de capacitar alumnes provinents dels graus de Geologia o Biologia per tal que puguin desenvolupar tasques en diversos àmbits: investigació i docència, protecció ambiental, exploració d’hidrocarburs, desenvolupament museístic-divulgatiu i obra civil. “Està plantejat com un curs que combina coneixements teòrics amb activitats pràctiques on els alumnes adquireixin competències que puguin aplicar en el seu futur professional” ha comentat Marc Furió, investigador de l’ICP i coordinador intern del curs.

Més de 20 membres de l’ICP componen el professorat del màster, entre investigadors i personal tècnic. Per part de les universitats implicades, Esmeralda Caus és la coordinadora general del màster per part de la UAB i Xavier Delclòs, per part de la UB.

Aquesta nova titulació substitueix l’antic Màster en Paleontologia que oferia la mateixa UAB. Està dissenyat per poder ser realitzat al llarg d'un únic curs acadèmic dividit en dos semestres. L'estructura dels estudis comporta necessàriament que l'alumne cursi 45 crèdits ECTS presencials de formació obligatòria entre el primer i el segon semestre, i dugui a terme un treball de recerca original en paleontologia equivalent a 15 ECTS.

Per accedir-hi, l'estudiant ha d'estar preferiblement en possessió d'un títol de grau o llicenciatura en Geologia, Biologia, Ciències Ambientals o Ciències del Mar (o titulacions afins), tot i que la Comissió de Màster pot avaluar personalment l’expedient acadèmic i motivació d' alumnes que provinguin d’altres camps del coneixement.

Més informació:

- Pàgina oficial del Màster a la web de la UAB

Last modified on Dimecres, 27 Setembre 2017 15:22
Rate this item
(0 votes)

Patrons:

logo generalitat        logo uab

Awards:

Excellence in research

With the support of:

logo icrea    logo ue

CERCA Center:

logo cerca b

xnxxarabsex

sexe libre

sexsaoy

sexjk

russian sex

afdalsex