Tot a punt pel Dia Internacional i la Nit dels Museus a Sabadell

16 Mai 2017
1312 times

Aquest matí, els directors i directores dels diversos museus i espais museogràfics de la ciutat han presentat l'edició d'enguany del Dia Internacional dels Museus i Nit dels Museus a Sabadell, que se celebrarà del 18 al 21 de maig. L'acte ha tingut lloc al Museu d'Història de Sabadell.

Des del dijous 18 de maig i fins el diumenge 21, els Museus Municipals de Sabadell, l'Espai Cultura Fundació Sabadell 1859, el Museu de l'Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont i el Museu del Gas de la Fundació Gas Natural Fenosa organitzen el Dia Internacional dels Museus i la Nit dels Museus amb jornades de portes obertes, activitats especials i els museus oberts fins a mitjanit el dissabte, 20. Enguany se celebra la sisena edició a Sabadell.

Com cada any, els museus participants exhibeixen la joia del museu, una peça emblemàtica de els seves col·leccions que només es podrà durant aquests dies. Enguany, el museu de l'ICP exhibeix una petjada d'un arcosaure trobada prop d'Olesa de Montserrat. Va pertànyer a un rèptil de fa uns 240 milions d'anys i s'ho observen les urpes i la impressió de la pell. 

Vinculada a aquesta joia, el Museu de l'ICP organitzarà el taller familiar "Seguint el rastre dels arcosaures", que se celebrarà el dia 20 a 2/4 de 12. A les 20:45h, en el marc de la Nit dels Museus, el Museu oferirà una actuació del Taller de Teatre Ferran Casablancas, que interpretaran un fragment de "Els miserables", inspirada en la novel·la homònima de Victor Hugo.

En la presentació del Dia Internacional dels Museus i la Nit dels Museus, David M. Alba, director de l'Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont, ha destacat la vinvulació històrica que el Museu de l'ICP ha tingut amb la ciutat de Sabadell i ha reclamat la col·laboració de l'Ajuntament per tal d'acomplir la missió que té l'ICP en relació a la divulgació del coneixement paleontològic a la societat.

 

Last modified on Dissabte, 24 Març 2018 18:57
Rate this item
(0 votes)

Patrons:

logo generalitat        logo uab

Guardons:

Excellence in research

Amb el suport de:

logo icrea    logo ue

Membres de:

logo cerca b

xnxxarabsex

sexe libre

sexsaoy

sexjk

russian sex

aflam neek sex