Print this page

El futur edifici de l’ICP a la UAB entre els millors projectes del 2011

30 Gen 2012
3598 times

Imatge exterior de l'edifici que serà la seu de l'ICP a la UAB. H Arquitectes i dataAE

L’ICP ha d’estrenar la seva seu a la UAB en un parell d’anys. Abans que els paleontòlegs puguin entrar, però, l’edifici ja és conegut arreu. La Plataforma Arquitectura, fòrum digital de referència en parla hispana, l’ha reconegut com un dels millors projectes arquitectònics del 2011.

Aquest nou edifici, que aglutinarà als investigadors i al personal tècnic de l’ICP que ara ocupen dos edificis provisionals a la universitat, és també la futura seu de l’ICTA. El projecte és dels estudis H Arquitectes i dataAE i ja havia estat reconegut com a projecte singular l’any passat, quan va guanyar el primer premi del projecte “Adaptable”. La construcció d'aquest edifici està co-finançada per un programa operatiu FEDER de Catalunya 2007-2013.

La façana exterior funciona com un hivernacle, hi haurà vegetació a l’interior, i té una distribució en mòduls desmuntables, tancats i climatitzables. La infraestructura, gairebé cúbica, està pensada per assolir el màxim grau d’eficiència energètica. Tot plegat, 7.500 metres quadrats que faran de l’ICP i de l’ICTA uns centres amb un entorn de treball privilegiat.

Last modified on Dilluns, 19 Març 2018 18:59
Rate this item
(0 votes)
Super User

Curabitur ultrices commodo magna, ac semper risus molestie vestibulum. Aenean commodo nibh non dui adipiscing rhoncus.

Website: www.themewinter.com

Latest from Super User