Rafel Matamales

Investigador predoctoral.
Ecosistemes dels Dinosaures

(Manacor, 1993)

Em vaig graduar en Biologia per la Universitat de Barcelona (2015) amb una menció en Biodiversitat, i Treball de Fi de Grau titulat: Review of the genus Caseyella Cantú-Chapa, 1976 (Ammonoidea: Desmoceratidae) and its species from the upper Aptian (Lower Cretaceous) of Mexico. Després vaig cursar part del Grau en Geologia, també a la Universitat de Barcelona (2016), tot i que no l'he finalitzat. Tinc el títol de Màster en Paleontologia Aplicada per la Universitat de València-Universitat d'Alacant (2017), amb el Treball de Fi de Màster titulat: Evolutionary trends in the Balearites-Pseudothurmannia genera boundary. Morphological variability, taxonomic and biostratigraphic implications for the late Hauterivian (Early Cretaceous) from the Betic Cordillera (Southern Iberian Peninsula, Western Mediterranean). Vaig obtenir la beca FI (Ajuts per a la contractació de personal investigador novell) de la Generalitat de Catalunya que vaig gaudir durant 5 mesos per a realitzar els estudis de doctorat a l'ICP (Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont). Actualment continuo com a doctorand a l'ICP amb una beca FPU (Ajudes per a la Formació de Professorat Universitari) del Ministeri de Cultura i Esports. El meu projecte de tesi es titula: Caracterització dels tetràpodes del Permià i Triàsic de les Gimnèsies (Illes Balears, Mediterrani Occidental): implicacions paleoecològiques i paleobiogeogràfiques, i se centra en l'estudi de restes òssies i petjades de les sèries permianes i triàsiques de les illes de Mallorca i Menorca.

Disposo d'una beca FI concedida pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, l'Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR) i la Secretaria d'Universitats i Recerca, co-finançada pel Fons Social Europeu.

Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

ResearchGate: https://www.researchgate.net/profile/Rafel_Matamales_Andreu2

ORCID: http://orcid.org/0000-0001-9914-0510

 

Last modified on Diumenge, 10 abril 2022 18:31
Rate this item
(0 votes)

Patrons:

logo generalitat        logo uab

Awards:

Excellence in research

With the support of:

logo icrea    logo ue

CERCA Center:

logo cerca