fbpx

Blanca Moncunill Solé

Postdoc. Paleobiologia Evolutiva

 

Valls, 1988

Investigadora postdoctoral del Grup de Recerca de Paleobiologia Evolutiva de l'ICP. Sota la direcció de la Dra. Meike Köhler i el Dr. Salvador Moyà-Solà, els estudis que realitza es troben centrats en els mamífers insulars que habitaven les illes Mediterrànies durant el Plio-Quaternari, tant en l’estimació de la seva massa corporal com per fer inferència sobre la teoria d’illes (island rule).

Màster en Biologia Humana per la Universitat de Barcelona i Universitat Autònoma de Barcelona el 2011. Treball de recerca dirigit pel Dr. Salvador Moyà-Solà sobre aspectes morfològics i mecànics de la pelvis d’Australopithecus afarensis.

Llicenciada en Biologia per la Universitat Autònoma de Barcelona amb especialització en Biologia Animal el 2010 (premi extraordinari). Va obtenir una beca del Ministeri durant el curs 2009-2010 per col·laborar amb la Unitat d’Antropologia Biològica (BABVE, UAB) i realitzar un estudi antropològic de camp i de laboratori en una població recent (s. XIX) sota la supervisió de la Dra. Assumpció Malgosa.

Correu electrònic:Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Last modified on Dimecres, 28 Juny 2017 19:27
Rate this item
(0 votes)

Patrons:

logo generalitat        logo uab

Awards:

Excellence in research

With the support of:

logo icrea    logo ue

CERCA Center:

logo cerca b

xnxxarabsex

sexe libre

sexsaoy

sexjk

russian sex

afdalsex