Print this page

Xènia Aymerich

Preparadora Preparadora Preparadora

Cap de l’Àrea de Conservació i Preparació

(Barcelona, 1982)

Diplomada el 2005 en Conservació i Restauració de Béns Culturals en l’especialitat d’Arqueologia per l’Escola Superior de Conservació i Restauració de Béns Culturals de Catalunya (ESCRBCC).

Ha treballat activament en projectes de conservació-restauració relacionats amb la paleontologia, les ciències naturals, l’arqueologia i l’arquitectura patrimonial. Entre d’altres, ha estat responsable de l’àrea de restauració del Museu Diocesà i Comarcal de Solsona (MDCS) i ha dirigit tasques de conservació preventiva i restauració al Museu de Ciències Naturals de Barcelona (MCNB).

Des de 2008, ha treballat i col·laborat en diferents projectes de conservació i preparació paleontològica de l’Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont (ICP). El 2015 va obtenir una beca del Ministerio de Economía (PTA, Personal Técnico de Apoyo) que va finalitzar a l’octubre de 2018. Durant aquest període va desenvolupar tasques de conservació i preparació paleontològica de fòssils miocens de la conca del Vallès-Penedès a l’ICP i, a partir de 2016, va compaginar aquesta beca amb les tasques de cap de l’àrea de Conservació i Preparació de la mateixa institució, càrrec que ocupa actualment.

 

 

 

Last modified on Lunes, 14 Octubre 2019 08:43
Rate this item
(0 votes)
Pere Figuerola

Latest from Pere Figuerola

Related items