Col·laborador. Faunes del Neogen i Quaternari

 

(Terrassa, 1980)

Doctorat en Biodiversitat (2014) amb el títol "Miocene Carnivorans from the Vallès-Penedès Basin (NE Iberian Peninsula)", sota la direcció de Dr. David. M. Alba i tutoritzat per Dr. Salvador Moyà-Solà. Llicenciat en Geologia per la Universitat Autònoma de Barcelona (2002). Màster en Paleontologia (2008) per la Universitat Autònoma de Barcelona i per la Universitat de Barcelona amb el títol "Cranidental remains of Trocharion albanense Major, 1903 (Carnivora, Mustelidae) from Abocador de Can Mata and other localities of the Vallès-Penedès Basin ( Middle Miocene and Late Miocene, Catalonia, Spain)", sota la direcció del Dr. David M. Alba.

Des de l'any 2004 fins a l'actualitat ha estat treballant com a codirector a les obres d'ampliació del nou dipòsit de Can Mata (Hostalets de Pierola, l'Anoia) per a les empreses PALAEOTHERIA SCP i FOSSILIA SPGSL i ha participat en nombroses campanyes de prospecció i excavació des l'any 2001.

Actualment està compaginant el seu treball amb les seves investigacions en el camp dels carnívors del miocè mitjà. Ha publicat conjuntament diversos articles del miocè mitjà del nou dipòsit de Can Mata en revistes internacionals especialitzades: Journal of Systematic Paleontology, Journal of Verterbate Paleontology, Journal of Human Evolution, Estudis Geològics, Geologica Acta i American Journal of Physical Anthropology. També ha realitzat treballs de cartografia i datacions paleontològiques per l'Institut Cartogràfic de Catalunya i per PALAEOTHERIA SCP

Email: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.
 

Last modified on Martes, 05 Abril 2016 11:16
Rate this item
(0 votes)
Super User

Curabitur ultrices commodo magna, ac semper risus molestie vestibulum. Aenean commodo nibh non dui adipiscing rhoncus.

Website: www.themewinter.com

Noticias ICP

Un nuevo enfoque de la evolución de la dentición y las crestas de los dinosaurios de pico de pato

Un nuevo enfoque de la evolución de la dentición y las crestas de los dinosaurios de pico de pato

07 Mayo 2019

Un artículo publicado en la revista Paleobiology analiza cuantitativamente la variabilidad morfológica en este grupo de dinosaurios, uno de los más exitosos del Mesozoico desde el punto de vista evolutivo. El estudio revela que, aunque la dentición cambió muy poco...

Actividades

May 2019
M T W T F S S
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Próximos eventos

No events

Patrons:

logo generalitat        logo uab

Guardons:

Excellence in research

Amb el suport de:

logo icrea    logo ue

Membres de:

logo cerca b