08 Jul 2015
14307 times

 

VINE A VIURE "LA NIT AL MUSEU!"

Vols descobrir tots els racons del museu quan cau la nit? T’agradaria dormir entre dinosaures? Si tens entre 6 i 13 anys i t’agraden les aventures, el Museu de l’ICP te’n proposa una! Hem preparat un munt de jocs i una gimcana perquè passis una nit inoblidable tot descobrint els secrets de la paleontologia. Un paleontòleg i la il·lustradora científica de l’ICP dirigiran l’activitat, que començarà a les 21h del vespre i acabarà a les 9h del matí de l’endemà.

A través de diverses activitats, els infants descobriran com es produeix el procès de fossilització i quines característiques tenen algunes de les espècies extintes de mamífers i rèptils més emblemàtiques. Abans del ressopó, hauran de superar diverses proves per recuperar un ou de dinosaure que misteriosament s'ha perdut pel museu. Durant la pausa del ressopó, els infants descobriran com és la feina del paleontòleg de primera mà: el treball de camp, la feina de laboratori... En acabat, s'estenen els sacs als peus del triceratop i es projecta una pel·lícula de temàtica paleontològica adequada a l'edat dels participants. Pel matí es visita el laboratori de restauració i després d'esmorzar encara queda temps per una activitat sobre l'evolució dels organismes abans de la recollida dels infants. 

 

Dates i preu:

Podeu consultar el calendari de les pròximes edicions en el programa d'activitats de l'ICP.
El preu és de 35 € per infant i inclou les activitats, un ressopó (pizza i fruita) i l’esmorzar de l’endemà (suc o làctic, brioxeria o torrades i fruita). 
Els infants hauran de portar el seu sac de dormir i coixí, màrfega, una lot, roba còmode per dormir i un petit necesser amb pinta, raspall i pasta de dents.

 

Més informació i reserves:

Cal reservar prèviament a 93 726 17 69, al correu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. o mitjançant el formulari on-line.

 

Amb el suport de:

Last modified on Tuesday, 12 September 2017 09:04
Rate this item
(0 votes)
Super User

Curabitur ultrices commodo magna, ac semper risus molestie vestibulum. Aenean commodo nibh non dui adipiscing rhoncus.

Website: www.themewinter.com

Patrons:

logo generalitat        logo uab

Amb el suport de:

logo icrea    logo ue

Membres de:

logo cerca b