Nou curs, nova comunicació

14 Set 2009
338 times

 

L'Institut Català de Paleontologia (ICP) és una fundació privada, amb la Generalitat de Catalunya i la Universitat Autònoma de Barcelona, com a patrons. L'ICP inicia el seu tercer any de vida amb una nova estratègia de comunicació i divulgació científica.

L'ICP pren el relleu de l'Institut de Paleontologia de Sabadell Dr. Miquel Crusafont, fundat l'any 1969. Durant el passat mes de juny, l'actual Institut va fer una celebració doble a la seva seu sabadellenca. D'una banda, celebràvem el 40 aniversari de la creació d'un centre de recerca en paleontologia amb seu dins del territori català. D'altra banda, ens preparàvem per l'inici de les obres de reformes del Museu Paleontològic de Sabadell. Aquesta celebració ja deixava entreveure algunes de les novetats que estaven arribant.

L'ICP comença una nova etapa de més presència on-line i amb plataformes de web2.0 pròpies. Ja fa alguns mesos, el centre donava a conèixer el seu blog. Aquest és un espai on la societat podrà trobar el dia a dia del centre i fer els seus comentaris. Durant aquests mesos, hem anat activant diferents seccions periòdiques que han tingut una molt bona rebuda per part dels nostres lectors. La secció de Paleovacances ha estat l'estrella de l'estiu. Actualment, coincidint amb el retorn de les vacances, també trobareu noves i antigues seccions com: La peça del mes, Excavar en la recerca o Excavant en l'estepa russa. A més, a partir del blog de l'ICP podreu accedir al Fòrum de Preparadors i Conservadors fruit del I Conservation Workshop, organitzat per l'ICP.

El 26 de juny del 2009, l'ICP presentava la seva nova web, més moderna i navegable. Juntament amb aquesta, el centre donava a conèixer la seva presència a Youtube i Facebook. Actualment també ens podreu trobar, en format d'imatges, al compte Flickr de l'ICP.

Aquestes no seran les úniques novetats comunicatives d'aquest nou curs, però deixarem que el temps i l'equip de comunicació us les vagin desvetllant de mica en mica. De moment, i com diuen a les obres, estem treballant perquè sigui possible. Si voleu trobar-nos, estem a Internet!

Last modified on Diumenge, 18 Març 2018 17:37
Rate this item
(0 votes)
Super User

Curabitur ultrices commodo magna, ac semper risus molestie vestibulum. Aenean commodo nibh non dui adipiscing rhoncus.

Website: www.themewinter.com

Patrons:

logo generalitat        logo uab

Guardons:

Excellence in research

Amb el suport de:

logo icrea    logo ue

Membres de:

logo cerca b